Brutális videó – Eszméletlenre vertek egy férfit a Szigeten

Eszméletlenre vertek egy férfit a Sziget fesztiválon. A férfit súlyos sérülésekkel szállították a kórházba, a támadókat keresi a rendőrség. 

2022. augusztus 15., 21:20

Szerző:

Péntek éjfél körül a Szigeten négy fiatal eszméletlenre vert egy férfit – írja a Telex.hu. A portál olvasója szerint a férfit „nyílt állkapocstöréssel, eszméletlenül szállítottak kórházba, altatták és lélegeztetőgépen volt”, de ezeket a részleteket egyelőre senki sem erősítette meg. A videót ide kattintva tudja megnézni, de csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Már folyik a nyomozás

Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke a portál kérdéseire azt mondta: az egészségügyi szolgálatuk ellátta a sérültet, kórházba szállították, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pedig arról tájékoztatott a portált, hogy a felvételen látható ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen van folyamatban nyomozás, melynek keretében a rendőrök adatgyűjtést végeztek, felvételeket foglaltak le, tanúkat hallgattak ki.

Az elkövetők beazonosítása folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatás a cikk megírásáig nem történt – írja a lap.

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.