Összeomlott egy daru a Szigeten, egy ember lezuhant

Egy francia artistanő zuhant a mélybe.

2022. augusztus 14., 09:59

Szerző:

Több helyen eltört a lába és a bokája annak a francia artistának, aki tegnap délután szenvedett balesetet a Szigeten. Megműtötték, már jobban van. A hvg.hu úgy tudja, hogy egy darun állt az artista, amikor a szerkezet összecsuklott. A nőt a Honvédkórházba szállították. Orvosai az RTL Híradónak azt írták, hogy még több műtét vár rá.

(Kiemelt képünk: Képkocka a francia artistatársulat egyik videójából.)

 

 

Tegnap 21:31

A korábbi kerek évfordulókhoz képest szerényebb külsőségek közepette volt kénytelen ünnepelni a 70. születésnapját az orosz elnök. A Blikk úgy tudja, hogy – a korábbi évekkel ellentétben – Orbán Viktor és a hivatalban lévő köztársasági elnök sem köszöntötte fel az orosz elnököt.

Tegnap 19:41

Helyi népszavazást kezdeményez az LMP a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyárról, mivel attól tart, hogy annak jelentős vízfelhasználása felgyorsítja a város kiszáradását – jelentette be Murguly Mátyás, a párt helyi politikusa pénteken sajtótájékoztatón.

2022. október 7., 16:44

Október 18-án 11 órakor kísérik utolsó útjára Szakcsi Lakatos Bélát, a magyar dzsessz kiemelkedő alakját. Az október 2-án 80. életévében elhunyt Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművésztől, a nemzet művészétől a Fiumei úti sírkert 41-es művészparcellájában vesznek végső búcsút.