Panasz érkezett a polgármesterhez – túl halk az idei Sziget

Panaszlevelet kapott Újpest polgármestere, amiben arról írt valaki, hogy nem hallja az erkélyén a fesztivál fellépőit.

2022. augusztus 13., 15:24

Szerző:

Tudtam az elején, hogy polgármesterként nehéz mindenkinek a kedvére tenni. Olykor az érdekek ütik egymást... – írta Déri Tibor Facebookon, amihez csatolta a kapott levelet.

Az egyik újpesti lakos felháborodott, hogy eddig ha kiállt az erkélyére a Sziget ideje alatt, akkor kristálytisztán hallotta a koncerteket, idén viszont már semmit sem hall. „Most tényleg azt kívánod minden ÚJPESTINEK, hogy vegye meg a nyomorult 32000 forintos napijegyet hallgassa kedvencét?” – írta.

Majd felszólította levele végén Dérit, hogy adja vissza az élményt, adja vissza a hangerőt, majd hozzátette: „B*zd meg!”

A panaszkodó lakos sajnálja, hogy így lemaradt Duna Lipa (sic!) és Justin Bieber koncertjéről.

A polgármester annyit tett hozzá a posztjához, hogy köszöni a Sziget Fesztiválnak a gondos munkát.

(Kiemelt kép: Dan Smith énekes a brit Bastille indie pop zenekar koncertjén a 28. Sziget fesztivál második napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2022. augusztus 11-én. Fotó: MTI/Mónus Márton)

 

A jogosítvány árába is beépül a benzin piaci ára. A KATA törvény módosításával pedig eljöhet a több hónapos várakozási idő, hiszen sok oktatónak már nem éri meg az általányadózással az oktatói tevékenységet folytatni. Az oktatók közül többen azt tervezik, hogy inkább elmennek taxizni, ott ugyanis minden kedvezményt igénybe vehetnek.