Justin Bieber szigetes, privát afterpartijáról egy botrányos cigitekerős kép is kiszivárgott – íme minden részlet

Justin Bieber a Sziget után a Tiborcz István cége által tulajdonolt kastélyban bulizott a stábjával.

2022. augusztus 15., 07:48

Szerző:

Nagy port kavart a hétvégén, hogy Justin Bieber a pénteki, budapesti fellépése után az Instagramra kitett posztjai tanúsága szerint Turán töltötte az éjszakát a Schossberger-kastélyban. A kastély ma a Botaniq Hotel névre hallgat és egy olyan cég tulajdonában áll, amelynek fő részvényese Tiborcz István. Tiborcz István Orbán Viktor veje.

Justin Bieber két adag képet tett ki az Instagramra erről az éjszakáról, ahol Pókember-jelmezt viselt és a kastélyban zenéltek is. Felesége, Hailey Bieber a Megtorló ruháját viselte.

Sőt, az alábbi, Instasztoriból kimentett kép szerint Justin Bieber cigarettát is tekert.

A fenti képekből az derül ki, hogy Justin Bieber a feleségével, Hailey Bieberrel, barátaival és stábtagjaival bulizott. A Bors úgy tudja, hogy egy csapatépítő összejövetel volt ez a szuperhős-tematikájú este a kastélyban. A lap azt írja, hogy megkeresték a Botaniq Hotel munkatársait további részletekért, de nem mondtak semmit, mivel nyilván titoktartási kötelezettséget kellett vállalniuk.

Az afterparti apropója az is lehetett, hogy ezzel a hétvégével zárult a turnénak ez a szakasza. Bieber fotósa például azóta már arról posztolt Instasztorit, hogy hazatért Amerikába. A teljes stáb létszáma állítólag kb. 70 főt tett ki, ebben benne van többek között az énekes szakácsa, biztonsági szolgálata és orvosa is. A Budapesti fellépés előtt Bieber Helsinkiben járt, itt állítólag százan voltak vele.

A Sziget fesztivál a szakértők szerint 400 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ki Justin Bieber fellépéséért.

#Sziget2022

Palvin Barbara vezeti a szombaton szigetelő sztárok listáját

Nem fogja kitalálni, Szabó Zsófi kivel bulizott a Justin Bieber-koncerten a Szigeten!

Kárpáti Rebeka kiakadt: íme mennyit fizetett két adag sültkrumpliért a Szigeten

(Kiemelt kép: Justin Bieber Instagramja)