Nem fogja kitalálni, Szabó Zsófi kivel bulizott a Justin Bieber-koncerten a Szigeten!

Szabó Zsófi is kint volt a Szigeten péntek este, és még egy regimentnyi médiaszemélyiség.

2022. augusztus 13., 11:24

Szerző:

Dübörög tovább a Sziget fesztivál, és a pénteki nap, illetve annak fő attrakciója, a Justin Bieber-koncert rengeteg hírességet vonzott, köztük Szabó Zsófit is. A színésznő-műsorvezető korábban a Balaton Soundon is ott volt, méghozzá exével, Shane Tusuppal egyszerre. Most egy fotót osztott meg automatikusan eltűnő Instasztoriban arról, hogy kivel tolta a szigetes bulit: az ide kattintva szombat estig elérhető fotón Láng Eszterrel látható.

Láng Eszter arról ismert, hogy ő Hajdú Péter menyasszonya és idén született kisfiának édesanyja. Hajdú Péter természetesen maga is kint volt a fesztiválon, és együtt szigetelt szerelmével, valamint Szabó Zsófival. Ő szintén Instasztoriban osztott meg ezt-azt, például azt, ahogy Szabó Zsófi a koncertet a VIP-ból figyelve önfeledten énekel együtt Justin Bieberrel. Justin Bieber előadása után Hajdúék még Krisz Rudi fellépését is megtekintették.

Szintén a szerelmével volt kint a Szigeten pénteken Tornóczky Anita, ő a következő képet posztolta.

Kint volt Istenes Bence és Csobot Adél is, ők szintén sztorit posztoltak, valamint csakugyan automatikusan eltűnő videót tett ki Kajdi Csaba is az élményeiről. Kárpáti Rebeka már szerdán kint volt, el is ájult az árakon. Puskás-Dallosék pedig egy videót posztoltak, ami a HÉV-en utazással kezdődik, íme.

De térjünk vissza Szabó Zsófihoz még három link erejéig!

Kiderült, hogy kibékült-e Szabó Zsófi és Shane Tusup

Szabó Zsófi először nyilatkozott a szakítása óta: Jól nézek ki, de nem vagyok jól

Szabó Zsófi és édesanyja közös fotójára reagált Shane Tusup

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)