Szabó Zsófi először nyilatkozott a szakítása óta: Jól nézek ki, de nem vagyok jól

Szabó Zsófi most először beszél arról az időszakról, amikor felbontották eljegyzésüket Shane Tusuppal.

2022. június 21., 13:30

Szerző:

Szabó Zsófi és Shane Tusup februárban jegyezték el egymást, májusban azonban bejelentették, hogy felbontják az eljegyzésüket. Szabó Zsófi azóta is gyakorlatilag napi rendszerességgel szerepel a közösségi médiában és a tévében, de a szakításról eddig nem beszélt.

Most azonban a Joy Magazin címlapján tűnt fel, és a címlapsztorihoz tartozó interjúban szóba kerül a szakítás is. Szabó Zsófi többek között a következőket nyilatkozta:

„a magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem legfontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják. Mennyivel könnyebb lenne egy szebb képet festeni magamról, ha ismernék ezt az oldalamat.”

Különösen nehéz volt számára a szakítás időszaka, de ekkor sem akart panaszkodni, mert mint mondja, a médiában eltöltött ideje megtanította arra, hogy jobb, ha visszafogja magát:

„az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól”

Azzal kapcsolatban, hogy mennyi mindent nem mond el a nyilvánosságnak, az interjú egy másik pontján a következő példát hozza:

„senkire nem tartozott, de a pandémia közepén azért kezdtem el futni és diétázni, hogy legyen a kisfiamnak testvére.”

Lehet Szabó Zsófiról még többet...?

Szabó Zsófit féltik a rajongói attól, hogy kibékül Shane Tusuppal

Szabó Zsófi élő adásban reagált arra, hogy Horváth Gréta mit gondol az igazi megtalálásáról

Szabó Zsófi és Shane Tusup nagy veszekedéséről új részletek derültek ki: íme, hova fajult a vita

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)