Palvin Barbara vezeti a szombaton szigetelő sztárok listáját

Mutatjuk, Palvin Barbara mellett még milyen országosan ismert személyekkel lehetett szombaton összefutni a Szigeten.

2022. augusztus 14., 12:44

Szerző:

A Sziget fesztivál sztárfellépői rengeteg további hírességet vonzanak évről évre, akik nem fellépni mennek el, hanem csak bulizni – szombaton kint volt például Palvin Barbara. A 28 éves modell automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban tett ki egy képet arról, hogy az egyik szponzorának, a H&M-nek a sátrát keresi fel a fesztiválon.

Palvin Barbara egyébként már 2015-ben is ellátogatott a Szigetre, de nem hagyta ki a legutóbb, 2019-es fesztivált sem. Az alábbi fotót pedig a 2018-as Sziget után posztolta párjával, Dylan Sprouse-zal. El lehet mondani, hogy Palvin Barbara a rutinos szigetelők közé tartozik.

Kint volt tegnap továbbá Till Attila is, aki volt kollégáival találkozott. A műsorvezető rendezte a Tiszta szívvel című filmet, az alábbi képen ennek két színészével látható, Thuróczy Szabolccsal és Fenyvesi Zoltánnal.

Nem hiányzott a szigetelők közült a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Yvonne Dederick és a lánya, Mardoll sem. Az alábbi kép a Hajógyárira indulás előtt készült róluk.

Catherine Dederick, azaz Mardoll a Survivorban és az X-faktorban tűnt fel énekesnőként, és gyakorlatilag topless fesztiválozott. Íme még egy kép.

A pénteken szigetelő celebekről szóló összeállításunkból ők kimaradtak, de kint volt még a hétvégén Zimány Linda is ennek az Instaposztnak a tanúsága szerint. Dér Heni azt írja, hogy olyan sokára lett kész a fesztiválozós szettje, hogy lekéste Justin Biebert, Fluor Tomiék pedig rollerbalesetet szenvedtek hajnalban hazafelé, amiről szintén tettek ki képet.

#Sziget2022

Orbán Viktor rokonának kastélyában bulizgatott Justin Bieber a Sziget után – fotók

Kárpáti Rebeka kiakadt: íme mennyit fizetett két adag sültkrumpliért a Szigeten

Hatalmas siker volt a Sziget első napja

(Kiemelt kép: Palvin Barbara Instagramja)