Napi horoszkóp, 2024. július 16.: a Bak energiát merít, az Ikrek kap valami igazán szépet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. július 15., 20:02

Szerző:

Ez a napi horoszkóp az utolsó a nyár első feléből. Ha június-július-augusztus hónapokat vesszük nyárnak, akkor ugyanis az évszak 92 napból áll, aminek ez a kedd a 46. napja, és ami után még 46 nap van hátra július 17-től augusztus 31-ig. Szóval szerda hajnalban már a nyár második felét fogjuk taposni, de ne szaladjunk ennyire előre, nézzük, mit ír az előrejelzés keddre!

Kos (03.21.–04.19.)

A siker érdekében most bármeddig képes elmenni, de ez a hozzáállás nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog. Próbáljon meg úgy érvényesülni és sikeres lenni, hogy közben nem nyomja el azokat, akik akár barátként számítanak önre.

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a kedden történik valami, amiből motivációt, energiát meríthet. Persze ne felejtse el, mi a végső motivációja: önmagáért, illetve a szeretteiért dolgozik! A mai nap jó alkalom arra, hogy egy kis távolságot tartva pillantson rá a saját karrierjére, munkahelyi helyzetére, és fontos döntést hozzon a jövővel kapcsolatban.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy megismételhetetlen dologra kerül ma sor: nem lesz egy világraszóló esemény, de mégis, egészen egyedi és különleges lesz, ami csak ma és csak önnel eshet meg. Az utóbbi időben talán nem figyelt eléggé ezekre a pici ajándékokra, ezért kap belőlük most egy igazán szépet.

Rák (06.22.–07.22.)

A mai napon kap hideget és meleget is, változatos egy nap lesz ez. A kritikát kezelhetné jobban is, de a bókoknak annál inkább örül. Nos, be kell látnia, hogy ez ilyen és ne vegyen sértésnek minden megjegyzést, mert akkor nagyon nehéz nap elé néz!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy régi barátja bukkan fel az életében, aki fenekestül felforgat sok mindent, de nem biztos, hogy rossz értelemben. Ha úgy érzi, hogy az illetőt szeretné továbbra is maga mellett tudni, akkor ne féljen beszélni az érzéseiről és nyíljon meg bátran. Továbbá hagyja, hogy a másik fél is őszintén kommunikálhasson ön felé!

Szűz (08.23.–09.22.)

Amilyen megterhelő a szervezetre a kánikula, ugyanannyi inspirációt is kínál a Szűz lelkének és szellemének ez a mai nap. A hőségben mintha jobban a dolgok mélyére lehetne látni, hirtelen minden önmagával azonossá válik ezekben a rendkívüli napokban. Nem véletlenül kapja ezt a különleges szemüveget erre az időszakra, nézzen hát jól körül rajta keresztül az életében!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Kissé rohanósan kezdődik majd ez az eléggé zsúfolt nap a Mérleg számára, de ne aggódjon, nem lesz az egész nap ennyire kaotikus. Minden feladatával időben fog végezni, így este még arra is lesz ideje, hogy valakivel megigyon valamit vagy elfogyasszon (vagy akár elkészítsen) egy finom vacsorát.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan dolog derül ki a mai napon, amin a nap jó részére lefoglalja majd a gondolatait. Alaposan gondolja át, hogy mit kellene kezdeni ezzel az információval, mert az is lehet, hogy a legjobb, ha elfelejti a dolgot és úgy csinál, mintha mi sem történt volna!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Több dolog is bosszantja valakivel kapcsolatban, de nem mer szólni, mert kerülni akarja a konfliktust. Hát így biztosan nem fogják megoldani a problémákat, szóval a legjobb lesz, ha őszintén kimondja, amit gondol. Ki tudja, talán a párja még értékelni is fogja az őszinteségét!

Bak (12.22.–01.19.)

Régóta noszogatja önt valaki a környezetéből, de önnek nem nagyon akaródzik megtenni, amit az illető mond. Most azonban jó ok merül fel arra, hogy mégis rászánja magát. Rá fog jönni, hogy talán nem is olyan rossz az a bizonyos dolog és az illető nem akar rosszat önnek. Legyen egy kicsit nyitottabb a világra!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő ezen a napon különösen kreatív kedvében van. Akármilyen hobbiban is éli ki a művészi hajlamait, egy pillanatra elgondolkozik, hogy talán professzionálisan is űzhetné. Nem gondolja rosszul! Ha valami érdekli, akkor fejlessze magát tovább, mert idővel akár egy hivatás is lehet belőle.

Halak (02.19.–03.20.)

Meggyűlik ma a baja a technológiával: valamilyen gép vagy alkalmazás pofátlan módon nemet mond az ön terveire. Nem lehet, hogy ez csak egy próba, egy teszt? Ha tényleg nincsenek véletlenek, akkor könnyen lehet, hogy ebben is ott van az univerzum üzenete. Ne kapja fel a vizet, inkább próbálja kicsit kívülről nézni a helyzetet!

(Kiemelt kép: Shutterstock/KIRAYONAK YULIYA)