Napi horoszkóp, 2024. január 26.: a Bika príma lehetőséget kap, a Skorpiónak nemet kell mondania

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. január 25., 20:05

Szerző:

Hurrá, nagyjából átvészeltük ezt a munkahetet is, jöjjön az aktuális napi horoszkóp január utolsó péntekére! És igen, már eltelt egy hónap a téli napforduló és a karácsony óta, túl vagyunk az év két legsötétebb hónapján, lassan tényleg elindulunk a tavasz felé!

Kos (03.21.–04.19.)

A nagy találkozások napja lesz a mai: két olyan embert is meg fog ismerni, akik a jövőben is szerepet játszhatnak az életében, sőt az egyikük akár már most egy olyan ajánlattal kecsegtetheti, amire régóta vágyott. Érdemes átgondolnia az ajánlatot. 

Bika (04.20.–05.20.)

Ma valaki remek tanácsot ad önnek, de ön attól tart, hogy ha megfogadja, akkor talán túl sok változás fog történni. Nos, az élet rendje, hogy folyamatosan változzunk és fejlődjünk, szóval ne szalassza el ezt a príma lehetőséget, mert később megbánhatja. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma nagyon merész hangulatában lesz, de pontosan ez lesz az, ami a siker felé vezeti! Egy olyan lehetőség fog az útjába kerülni, amiről régóta álmodozott, most pedig az álom valósággá válik. Ne felejtse: nem mindent érhetünk el a legkeményebb munkával sem, de ez most már csak karnyújtásnyira van öntől.

Rák (06.22.–07.22.)

Ön próbál türelmes lenni, de ma valaki kihúzza a gyufát és eléggé összevesznek. Próbálja meg a helyzetet higgadtan kezelni, mert nem lesz jó, ha mostantól ilyen fagyos lesz a hangulat kettejük között. Tegye meg az első lépést a békülés felé!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kreatív kedvében van, valamint a gondolatai is sokszor elkalandoznak, de ez nem feltétlenül lesz előny a nap teljes időtartama alatt, ugyanis lesz teendő bőven. Csinálja meg a feladatait a lehető legjobban, utána pedig lesz ideje arra, hogy csak saját magára koncentráljon! 

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűznek egy visszafogott, alacsonyabb fordulatszámon pörgős nap lesz ez a péntek. Jobban teszi, ha a hétvégére tartalékolja az energiáit a lehetőségek szerint, akkor nagyobb szüksége lesz rájuk!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg két szerencseszáma erre a napra a nyolcas és a tizenhetes. Az egyikük egy ígéretes új kezdetet jelez majd, a másik pedig pénzügyekben, anyagiakban jelent majd jót. Figyeljen, melyiket hol látja meg a nap során!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Túlterhelt és eléggé stresszes nap lehet ebből a péntekből, ha hagyja, hogy mások kihasználják azt, hogy ön mindig 100 százalékot ad bele mindenbe. Nagyban megkönnyítheti ma a dolgát, ha a fejében tisztázza, hogy hol vannak a határai, és nemet mond mindenre, ami a határon kívül van. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nincs kibékülve a jelenlegi élethelyzetével, de közben nincs kedve túl sokat tenni azért, hogy bármi megváltozzon. Nos, vagy elfogadja a dolgokat, ahogy most vannak, vagy tesz azért, hogy jobb legyen. A mai nap talán az utolsó lehetőség, hogy ön döntsön, mielőtt mások meghozzák a döntést ön helyett.

Bak (12.22.–01.19.)

Ha ma füllent, akármilyen jó szándékkal is, le fog bukni. Ha azt akarja, hogy ne haragudjanak meg önre túlságosan, válassza az igazmondást ma, legyen őszinte és mondja el a valóságot, hozzátéve, hogy miért érezte azt, hogy nem mondhatja el az igazat.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Igent mondott valamire, amihez valójában nincs is kedve. A jó hír, hogy nem érdemes lemondania, mert annak ellenére, hogy nem fűlik a dologhoz a foga, végső soron egy pozitív élmény fog kikerekedni a dologból és utólag úgy érzi majd, hogy minden pontosan úgy történt, ahogyan kellett. 

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi, hogy valaki túl sokat vár el öntől, de ön pedig nem sok kézzelfoghatót kap az erőfeszítéseiért cserébe. A mai nap arra hívja meg önt, hogy ezt a szituációt rendezze, legalább ideiglenesen, de ha tud higgadtan, tiszteletteljesen és diplomatikusan fogalmazni, akkor minden bizonnyal véglegesen.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Smile19)