Napi horoszkóp, 2024. január 18.: a Bika életében megtorpan valami, a Skorpiót a bölcsesség kíséri

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. január 17., 20:04

Szerző:

Olvassa szeretettel a napi horoszkóp csütörtöki előrejelzését! Alább találja, mit üzennek önnek a csillagok erre a napra.

Kos (03.21.–04.19.)

A mai nap egy eszközt ad az ön kezébe, amivel végre elérhet egy célt, amelyre régóta vágyik. Most már csak egy kis kitartás és erőbefektetés szükséges az ön részéről és megvan minden, ami kell!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy régóta tartó folyamat hirtelen megtorpan a mai napon, sőt, az is lehet, hogy pont ön az, aki behúzza a kéziféket. Újraindulhat ezek után majd még ez a dolog? Ha ön is akarja, talán igen.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy felelőtlen, könnyelmű személyre figyelmezteti az Ikreket a mai horoszkóp. Legyen körültekintő, mert bár ez a személy egyrészt pozitív élménnyel is megajándékozhatja önt, másrészt kockázatot is jelenthet az ön számára!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy apró szalmaszál adódik ma hozzá egy teherhez, amit már egy ideje cipel a hátán. Csak egy lépés ez valahol egy hosszú úton, vagy esetleg lehet, hogy annak a jele, hogy most jött végre el az ideje, hogy lerázza ezt a terhet magáról?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Van egy régóta bejáratott írott-íratlan rendje a dolgoknak, és ma olyasvalami történik, ami felborítja ezt a rendet. Nem egy súlyos dolog ez egyelőre, de könnyen lehet, hogy lavinát indít be, és több változást hoz majd magával, mint most gondolná.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy ismeretlen dologba ment bele úgy, hogy nem tudta pontosan, mire adja a fejét. Most bizonyossá válik, hogy nagyon is jól tud ön úszni ebben a tóban, de a mai nap arra is figyelmezteti majd, milyen következményei lehettek volna, ha nincs ekkora szerencséje.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez egy különleges nap: amit ma adományoz, azzal kétszeresen segít annak, akinek adott. Szóval ha tud, szánjon egy kis időt ma is a jótékonyságra, mert most kétszeresen jobbá teheti vele a világot!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bármit is tesz a mai napon, bármerre jár, bárkivel van, a bölcsesség és az optimizmus fogja kísérni önt – az előbbi azt súgja majd, hogy hallgasson az utóbbira. Egy nagy dolog kezdetét hozhatja el ez a csütörtök.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan dolog történik ma, ami a korábbi napok eseményeit mintegy zárójelbe teszi. A közelmúlt bizonyos eseményei nagyon fontosnak tűntek, amikor zajlottak: most kiderül, hogy mégsem volt akkora jelentőségük, mint gondolni lehetett.

Bak (12.22.–01.19.)

A nap fénypontja egy olyan helyzet lesz a Bak számára, amiben igazán elemében érzi magát. Egy olyan szituáció, amiben önmaga lehet és azt csinálhatja, amit imád és jól is csinál. Élvezze ki!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai nap az építésre, az alkotásra a legalkalmasabb a Vízöntő csillagjegyben születettek számára. Élvezze ki, használja ki kreativitását, mert amit ma létrehoz, az rendkívül hosszú időre megmaradhat!

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi, tartozik önnek valaki vagy éppen nem is egy konkrét személy, hanem úgy általában a világ. Nos, egy olyan dolgot, ami jár önnek, csak azután fog megkapni, amikor megtanult lemondani róla.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)