Jákob Zoltán, a TV2 milliárdosa átengedi a Ferrariját a jelentkezőknek: Leadtam az autót, nem kell nekem!

Jákob Zoltán egy kampány miatt ment be a Mokka stúdiójába, de Iszak Eszter nem volt elájulva.

2023. július 21., 11:28

Szerző:

Jákob Zoltán az egyik luxusautójával, egy vörös Ferrarival gördült be péntek reggel a Mokka stúdiójába. Az interjú során valamiért a mai női műsorvezetőnek, Iszak Eszternek kellett beülni a volán mögé, pedig a TV2 háziasszonya szemlátomást nem kívánkozik a vezetőülésbe:

„én nem rajongok olyan nagyon a drága autókért, amennyiben nekem kell velük bármit is csinálni, mindent el tudok rontani!”

Iszak Eszter azért csak beleül az autóba, be is indítja a motort, de tovább szabadkozik:

„kérlek, hadd ne induljak el és ne szántsam le itt a TV2 udvarát!”

Jákob Zoltán egyébként azért vitte be a kocsit a műsorba, hogy elmesélje, három sofőr segítségével egy jótékonysági akció részeként gyerekeket fog furikázni a Ferrarival, hogy megszerezze nekik azt az élményt, hogy 10 percig utazhatnak egy ilyen luxusautóval. Így ez az autó lesz ideiglenesen minden gyerek Ferrarija, igaz, Jákob Zoltán arra tippel, hogy a gyerekek apukái is szívesen mennek majd egy kört a gépjárművel. Iszak Eszter kérdésére az idei Nagy Ő kiemeli, hogy egyáltalán nem félti az ilyen drága holmijait.

„Leadtam az autót, nem kell nekem!”

– mondja Jákob Zoltán: a szerdán Budapesten induló akció a milliárdos ígérete szerint ősszel is tartani fog, amíg csak igény van rá. Nézze meg az adásrészletet!

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)