Jákob Zoltán milliárdos meglepő bejelentést tett A nagy Ő-vel kapcsolatban

Véget ért a forgatás, megvan, kit választott párjául Jákob Zoltán milliárdos a TV2 jelentkezői közül.

2023. június 14., 09:48

Szerző:

Leforgatták A nagy Ő című társkereső-reality következő évadját, a címszerepben Jákob Zoltánnal. A milliárdos üzletember rekordszámú jelentkező közül válogathatott, és itt a bejelentés: megvan a döntés, hogy ki lett a kiszemeltje, de persze az illető kilétét majd csak akkor tudhatjuk meg, ha a reality adásba kerül a TV2-n, és természetesen akkor is csak az utolsó részből.

Addig is Jákob Zoltán a Ripost című kiadványnak beszélt a szerelmi életéről:

„a válásom óta többször volt már komolyabb kapcsolatom, így van gyakorlatom abban, hogyan és mikor mutassam be a páromat a gyermekeimnek. Nálam az vált be, hogy az ismerkedési fázisban a két kamaszlányomnak még nem beszélek a hölgyről, csak azután, hogy komolyra fordulnak a dolgok.”

Két lánya mellett Jákob Zoltánnak van egy fia is, akivel kapcsolatban a következőket mondja a műköröm-milliárdos:

„ő már megtalálta élete párját, és bizony jól is választott. Vagyis joggal ad nekem tanácsokat, és biztos lehetek benne, hogy nem bánom meg, ha nem csak a szívemre, de rá is hallgatok. Amikor még hezitáltam, hogy igent mondjak-e a TV2 felkérésére, ő volt az utolsó, akivel leültem egy komolyabb beszélgetésre, és végül ő győzött meg arról, hogy érdemes megpróbálnom. Az sem titok, hogy a forgatások alatt is beszéltem vele egy-egy döntési helyzetben, így természetesen a legvégén is.”

Jákob Zoltán tehát a fia segítségével választott magának partnert: dehát ez semmi Pataky Atilláék tegnapi bejelentéséhez képest: a rocker elárulta, hogy volt a fiával közös barátnője.

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)