Jákob Zoltán milliárdos, a következő nagy Ő elmondta, milyen nők nem jönnek nála szóba

Két dolog is kizáró tényezőt jelent Jákob Zoltánnál.

2023. február 14., 12:27

Szerző:

Nemrég jelentette be a TV2, hogy A nagy Ő című reality idei évadának címszereplője Jákob Zoltán milliárdos üzletember lesz. A társkereső-reality következő szezonjának arca most a Mokka című műsorban mutatta meg magát egy kicsit, persze pont Valentin-napon. Főzött is az adásban, és ezzel kapcsolatban elmondta, hogy nem igazán jönnek be neki az olyan nők, akik nem tudnak főzni:

„nekem furcsa, ha valaki nem nagyon tud főzni. Mert én úgy nőttem fel, meg olyan közegben voltam mindig, ahol tudtak főzni. Dehát bele lehet tanulni, a remény mindig megmarad.”

Gondolhatnánk, hogy egy milliárdos párjaként talán elég, ha az ember rendelni tud, de Jákob Zoltán így indokolja, miért tartja olyan fontosnak, hogy a társa otthonosan mozogjon a konyhában:

„a főzés egy olyan társasági esemény, ami elengedhetetlen feltétele az életnek. Anélkül nincs élet. A főzés az alap.”

Jákob Zoltán ezen kívül azt is kifejti, hogy nem szeretné, hogy párja túl szép legyen:

„nem kell, hogy ő legyen a legszebb, sőt, nem is akarnám, hogy az legyen, mert az elviszi más irányba a dolgokat.”

Ehelyett inkább arra vágyik, hogy a párja ápolt legyen és jó humorérzékű.

Az egész interjúrészletet érdemes végignézni alább, de figyelemre méltó még, hogy a Jakab Zoltán a következőkkel indokolja, hogy miért mondott igent a TV2 felhívására, hogy társat keressen magának egy realityben:

 „nekem ez egy kihívás. Én eddig is megmutattam az életemet Instagramon-TikTokon, próbáltam inspirálni olyan embereket, akik szeretnének eljutni egy szintre, hogy sok pénzük legyen mondjuk és azt ki akarják élvezni, és hogy érdemes érte küzdeni. De ez a magamutogatás annyira nem az én világom, de az, hogy megmutatni dolgokat, az viszont igen.”

Hát a többi majd kiderül a reality következő évadából.

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)