Így ebédel a milliárdos Jákob Zoltán, hihetetlen luxusban él

Jákob Zoltán arany villával eszi a rakott krumplit.

2023. május 9., 11:13

Szerző:

Jákob Zoltán milliárdos üzletember a  Nagy Ő új évadában keresi a párját. A 37. leggazdagabb ember Magyarországon ezúttal Kiss Ramóna főztjét kóstolta meg, amit a reality műsorvezetője közösségi oldalán mutatott meg – írja a Ripost.

A műsor forgatása már javában tart, ebbe engedett bepillantást Kiss Ramóna, így derült ki, hogy Jákob Zoltán a műsorvezető rakott krumpliját egy arany színű Versace evőeszközzel, egy arany tálcáról ette meg.

Persze azonnal megindultak a találgatások arról, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen villa, s végül kiderült, hogy akár 180 ezer forintot is érhet, egy teljes készlet ára pedig a 8-11 millió forintot is lehet. 

„Valóban van néhány, vagyis jó néhány Versace cuccom. Egyszerűen azért, mert ezek a ruhák, tárgyak és kiegészítők a valódi luxus érzését adják. A világon mindenhol és mindenkinek ugyanazt üzeni a Medúza fej és a sorminta”

– mondta a lapnak a milliárdos, aki azt is elárulta, hogy teljes étkészlete nincs, mindenből csak két-két darabot vett, hogy amikor megtalálja élete párját, akkor megadhassa a módját a kettesben töltött étkezéseknek. 

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)