Jákob Zoltán nem árulta el az árát a méregdrága karkötőnek, amit „Szingapúrban rásóztak”, de utánajártunk

Ez az, amire már Jákob Zoltán is azt mondja, hogy felesleges pénzszórás.

2023. július 7., 10:22

Szerző:

Jákob Zoltán üzletemberről annyit érdemes tudni, hogy körmös cégével keresett pár milliárdot az évek során, aztán leforgatott egy évadot Nagy Ő-ként a TV2-vel, aztán elvitte a lányait egy luxusutazásra, és most mindenki várja, hogy mikor kerül majd adásba a társkeresős reality, hogy kiderüljön, milyen nőt választ majd Magyarország egyik leggazdagabb embere.

Jákob Zoltán most a Borsnak adott interjút, és a beszélgetésben válaszol arra, hogy mi volt élete legfeleslegesebb kiadása.

„Néhány éve Szingapúrban sóztak rám egy Cartier karkötőt, ami egy párducot ábrázol és ami gyémántokkal van kirakva, illetve a szeme smaragdkövekből van. Azt nem mondanám, hogy nagyon megbántam, de hogy fölösleges pénzszórás volt, az biztos. A pontos összeget nem szeretném elmondani, de maradjunk annyiban, hogy legalább három Rolex óra kijönne az árából és nem az alapmodellekre gondolok.”

A Cartier webshopjában azonban megtalálható az adott ékszer, minden bizonnyal az alábbiról van szó.

 Fotó: Cartier.com

Nos, a honlapon jelenleg ezt az ékszert 47 ezer dollárért, azaz kb. 16,5 millió forintért kínálják. Ugyanennek a párducos karkötőnek egyébként van még csomó más típusa is, ezek között található jóval drágább verzió is. Aki a legexkluzívabbat szeretné, az akár 164 ezer dollárért, azaz kb. 57 millió forintért is vehet magának ilyen párducos ékszert. Természetesen az, hogy ezek az ékszerek a webshopban most ennyibe kerülnek, nem jelenti azt, hogy Jákob Zoltán pontosan ennyit fizetett a sajátjáért Szingapúrban – de azért a nagyságrendet minden bizonnyal helyesen lehet belőni a fenti számok alapján.

A magyar milliárdos egyébként nem hordja állandó jelleggel a párducos karkötőt, de ezen a videón például látható Jákob Zoltán csuklóján a Cartier-ékszer.

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)