Zalatnay Sarolta kitálalt: így alakult a viszonya Chrudinák Alajossal

Zalatnay Sarolta egy friss interjú kapcsán arról beszélt, milyen volt a kapcsolata Chrudinák Alajos tévés legendával.

2024. július 10., 08:38

Szerző:

Chrudinák Alajos legidősebb fia, Chrudinák Ádám adott interjút a héten a Meglepetés magazinnak, amiből kiderül, a Panoráma című, legendás műsor műsorvezetője élete utolsó évtizedeiben nem állt szóba nagyobbik gyermekeivel. Az interjúban ezen kívül szóba kerül Zalatnay Sarolta is, akivel kapcsolatban Chrudinák Ádám azt említi, hogy összefutott vele valamikor a '90-es évek elején a sashegyi házukban. Chrudinák Ádám hozzáteszi, hogy úgy tudja, hogy ez csak egy rövidebb kapcsolat volt. Na most a Story.hu megkérdezte magát Zalatnay Saroltát is erről a viszonyról.

Chrudinák Alajos és Zalatnay Sarolta kapcsolata

Zalatnay Sarolta azt mondja, csak barátok voltak Chrudinák Alajossal (akit egyébként Ali becenéven emleget), bár az énekesnő édesanyja nem bánta volna, ha a kapcsolatuk ennél szorosabbá válik. Ez azonban nem történt meg. Így mesél Zalatnay Sarolta a viszonyról:

„Anyám oda volt Aliért, és azt mondogatta, hogy ilyen férj kellene nekem. Aztán nagyon örült, amikor elkezdtem magammal vinni a zenészek közé. Többször volt nálunk, és anyámnál is, aki imádta, de Ali sosem férfi-nő viszonylatban szeretett engem, viszont barátként nagyon.”

Az interjúban Zalatnay Sarolta egy érdekes sztorit is elmesél, amelyből kiderül, hogy ő mennyi zenésznek-sztárnak mutatta be akkoriban Chrudinák Alajost.

De aztán mégsem Zalatnay Sarolta lett Chrudinák Alajos felesége

Amint az Chrudinák Ádám eheti interjújában is szóba kerül, Chrudinák Alajos végül nem Zalatnay Saroltát választotta. 2000-ben az akkor 63 éves televíziós már harmadszorra házasodott meg, és Chrudinák Ádám ezt a harmadik feleséget teszi felelőssé azért, hogy a riporternek megszakadt a kapcsolata a korábbi házasságaiból született gyermekeivel. A következőket meséli:

„Apu harmadszor is megnősült 2000-ben, miután eladtuk a budapesti házunkat, újdonsült feleségével – aki 19 évvel volt fiatalabb nála – leköltöztek egy kis faluba. Eleinte tartottuk a kapcsolatot, de 2006-ban rajtam kívülálló okok miatt ez megszakadt. Hiába küldtem leveleket, és többször telefonáltam édesapámnak, nem reagált a megkeresésemre. Nekem úgy jött le, mintha a felesége kisajátította volna magának, mert nemcsak én nem értem el aput, hanem a régi barátok, az unokái és a nővére sem. Nagyon szomorú vagyok, hogy 14 évig nem találkoztunk, és úgy ment el 2020 márciusában, hogy nem tudtam elbúcsúzni tőle.”

Chrudinák Ádám azt mondja, amikor megtudta, hogy édesapja meghalt, megdöbbenve értesült nemcsak erről a tényről, hanem arról is, hogy állítólag ő semmit sem örökölhet a saját édesapja után. Ezzel kapcsolatban pert indított a neki járó örökségért, ami a mai napig nem zárult le.

(A fent kiemelt kép 1990-ben készült Chrudinák Alajosról az MTV stúdiójában. Fotó: Fortepan/Szigetváry Zsolt)