Vlagyimir Putyin ezért nem örül, hogy a szeretője megint terhes

Vlagyimir Putyin nem igazán vágyik többé az apa szerepre.

2022. július 11., 10:23

Szerző:

Mint megírtuk, Vlagyimir Putyin állítólag szeretője, Alina Kabajeva újabb gyermeket vár az orosz elnöktől. Oroszország elnökének a hírek szerint legalább három különböző nőtől születtek gyermekei: két lánya a házasságából, valamint egyes pletykák szerint 4 gyerek az orosz sztársportoló Kabajevától és egy lánya pedig a volt takarítónőjétől. 

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy az orosz elnök egyáltalán nem szeretett volna újabb gyereket senkitől sem. A sajtóértesülések szerint Putyin úgy gondolja, hogy már van elég gyereke és lánya is, tehát egyáltalán nem vágyik az újabb csöppségre. Kabajeva állítólag teljesen kiborult, amikor megtudta, hogy az orosz elnök nem örül az újabb gyermeknek. 

Kabajeva és Putyin először 2004-ben találkoztak, majd 2008-ban már felröppentek a pletykák, hogy a sztársportoló lett Oroszország titkos "first ladyje". A 39 éves Kabajeva Svájcban él a gyerekeivel, ám korábban meggyűlt a baja az ott élőkkel, ugyanis többen aláírtak egy petíciót, hogy küldjék el az országból Putyin szeretőjét. 

Még több Putyin

Megdöbbentő titok került elő a múltból arról, Vlagyimir Putyin hogyan jegyezte el a feleségét

A britek megtalálták Putyin egyik lányát

Mi történhetett vele? Teljesen eltűnt a világhálóról Vlagyimir Putyin állítólagos szerelemgyereke

10 dolog, amit nem tudott Vlagyimir Putyinról

(Kiemelt kép: AFP)