Vlagyimir Putyin szeretőjének jóléte veszélybe került

Vlagyimir Putyin szeretője, Alina Kabajeva is bajba került. 

2022. március 24., 12:38

Szerző:

Vlagyimir Putyin állítólagos szeretője, Alina Kabajeva, az egyszeres olimpiai, kilencszeres világ- és 15-szörös Európa-bajnok ritmikus gimnasztikázó is megissza a levét az orosz elnök Ukrajna elleni háborújának. Kabajeva sajtóinformációk szerint a gyermekeivel él Svájcban, luxukörülmények között. Az orosz sportolónőt most ki akarják utasítani az országból, az ügy pedig már annyira komoly, hogy az interneten egy petíciót is létrehoztak az ott élő aktivisták.

A pár kapcsolata azonban nem mostanában kezdődött, először 2008-ban cikkezett róluk az orosz sajtó, miszerint Putyin elválik a feleségétől azért, hogy feleségül vehesse a nála jóval fiatalabb Kabajevát. A hírt 2008 áprilisában a Moszkovszkij Korreszpondent írta meg, ám nem sokkal később pénzügyi okokra hivatkozva megszűntették a napilapot. Az orosz elnök végül hivatalosan 2013-ban vált el volt feleségétől, Ljudmila Alekszandrovna Skrebnyevától. Kabajeva és Putyin a mai napig nem vállalták fel hivatalosan a kapcsolatukat. 

A petíciót azonban mostanra több mint 58 ezren aláírták. A kezdeményezők azt állítják, hogy az egykori orosz sztársportoló három, vagy négy gyermekével bujkál a semleges Svájcban, akiknek elképzelhetően az orosz elnök az édesapjuk - írja a News9live. A petíció felszólítja Svájcot, hogy tartsa fent híres semlegességét, és azt mondja:

„Itt az ideje, hogy újra egyesítsük Eva Braunt a Führerével (vezetőjével - szerk.)!”

Eva Braun Adolf Hitler, Németország egykori diktátorának a szeretője volt. Továbbá 36 órán át házasok voltak, Hitler haláláig.

Putyin és családja magánélete sok titkot rejt

Vlagyimir Putyin lánya és holland üzletember férje szakítottak

Megdöbbentő titok került elő a múltból arról, Vlagyimir Putyin hogyan jegyezte el a feleségét

Mi történhetett vele? Teljesen eltűnt a világhálóról Vlagyimir Putyin állítólagos szerelemgyereke

(Kiemelt kép: AFP)