Megdöbbentő, melyik TV2-es sztár osztotta meg a titkot: A házam előtt kocsi áll, turkálnak a szemetemben

Folytatódik a TV2 Titkok című interjúsorozat, benne a csatornához nemrégiben visszaérkezett sztárral.

2024. július 2., 09:26

Szerző:

Holnap folytatódik a TV2 Titkok című interjúsorozat, ahol a házigazda továbbra is Lékai-Kiss Ramóna. Az első részben Tóth Gabi mesélte el, hogy megromlott a viszonya az édesanyjával, a másodikban Till Attila az alkoholizmusáról vallott. A július harmadikán érkező harmadik részben az interjúalany pedig nem más lesz, mint...

Szabó Zsófi is kitárulkozik a TV2 Titkokban

Szabó Zsófi a legutóbb Hajdú Péternél vállalt nagyinterjút, hát akkor most következzen a TV2 Titkok – vagy legalábbis ami az előre publikált beharangozóból kiderül a következő részből!

„Az első megnyugvás, az első olyan időszak, amikor a helyemre kerültem, az az volt, amikor megismertem a volt férjemet. Akkor elvonultam ebből a celebvilágból”

– így vall az RTL-től a TV2-höz tavaly év végén átállt színésznő-műsorvezető arról az időszakról, amikor megismerkedett későbbi férjével.

Ezzel kapcsolatban Lékai-Kiss Ramóna azt említi, hogy pedig azért Szabó Zsófi ekkor sem tűnt el teljesen, hiszen például az esküvőjükről is lehetett látni ezt-azt. Erre a 35 éves médiaszemélyiség azzal válaszol, hogy mindez az akartuk ellenére történt:

„Nem hívtunk meg senkit, odajöttek. Figyelj, nekem a házam előtt kocsi áll, turkálnak a szemetemben.”

Az alább megtekinthető előzetesben arról is szó van, hogy a házasság aztán mégis válással végződött, annak ellenére, hogy Szabó Zsófi jó ideig küzdött a kapcsolat megmentéséért. Kattintson a play gombra!

Szabó Zsófi nehéz időszakon van túl

Szabó Zsófi elmúlt egy évéről nem sokat tudunk azon kívül, hogy visszament az RTL-től a TV2-höz, de a hot! magazin márciusi interjújából kiderült, hogy nem volt ez egy könnyű időszak a számára sem a magánéletben, sem a munkában.

„Ahogy az ember idősödik, érik pofonok. Engem is ért az elmúlt évben egy-két olyan csalódás, amire soha nem gondoltam volna. Akár magánélet, akár munka tekintetében olyan, amire nem számítottam. És aztán arcul csapott. És pont ezért ezek a dolgok erősítik meg még inkább bennem azt, hogy a család, az anyukám, a testvérem soha nem lesz ellenem”

– hangsúlyozta a TV2 sztárja a család fontosságát.

Szabó Zsófi arról is beszélt az interjúban, mennyire nehezen dolgozza fel ezeket a csalódásokat:

„nagyon nehezen teszem túl magamat ezeken a csalódásokon. Lelkis vagyok. Hónapok kellenek, amíg eljutok odáig, hogy ne gondoljak rá mindennap. Szorongó típus vagyok, nagyon tudom emészteni magam, bántanak dolgok. Talán a munka az, ami átlendít ezeken. Ha nincs, akkor otthon vagyok, és agyalok. Nem mindegy, hogy úgy vagy-e jelen a gyereked életében, hogy ráfigyelsz és rákoncentrálsz, vagy otthon vagy, és közben agyalsz.”

(Kiemelt kép: TV2 Titkok)