Tornóczky Anita titokban csinálta végig az ötéves kálváriát, de most végre babát vár!

Tornóczky Anita számára rendkívül nehéz 5 év vezetett el eddig a bejelentésig, de most azt is elárulta, kisfia vagy kislánya lesz-e.

2024. június 19., 07:59

Szerző:

Tornóczky Anita hatalmas örömhírt közöl a Best magazin ma megjelent számának egyik címlapján. Merthogy dupla borítóval érkezett most a lap, az egyiken Shane Tusupék mutatják meg kislányukat, a másikon azonban Tornóczky Anita jelenti be, hogy babát vár!

Tornóczky Anita még terhes sem volt, de már 10 kilót hízott

Rengeteget hallottunk Tornóczky Anitáról az elmúlt 5 évben, többek között megnyerte A Konyhafőnök VIP című műsort, de arról a nagyközönség végig nem tudhatott, hogy a médiaszemélyiség milyen nehéz időszakon megy keresztül. De a teherbe esésért folytatott küzdelem végre véget ért, Tornóczky Anita immár a várandósság negyedik hónapjában jár. A friss interjúból az derül ki, hogy végül lombikprogram segítségével, márciusban jártak sikerrel Kassán, a második beültetés alkalmával.

Medgyessy Péter volt miniszterelnök nevelt lánya a következőket meséli az elmúlt időszakról:

„A stimuláció és a hormonpótlás miatt tíz kilót híztam. És mivel már a várandósságom előtt is terhességi tüneteket produkáltam, furcsa volt, hogy azok a beültetés után idővel szűnni kezdtek. Bepánikoltam, és sírva mentem az első ultrahangra, hogy itt biztos nincs gyerek. Az orvosom boldogan felkiáltott, amikor látta, hogy nincs baj… Öt éve velünk együtt várt erre az örömhírre. És zokogott az endokrinológusom is, amikor elküldtem neki a felvételeket, hiszen ő is évek óta fogta a kezem és csinálta velem együtt ezt az őrületet.”

Megvoltak már a genetikai vizsgálatok is, és mindent rendben találtak a születendő kisfiúnál – a baba neme már a címlapon is olvasható. Tornóczky Anita nem akart a lombikprogramról nyilvánosan beszélni, de így még embert próbálóbbá vált ez az egyébként is roppant nehéz időszak. Amikor a külseje láthatóan megváltozott minden különösebb indokolás nélkül, akkor a kommentelők rögtön találgatni kezdtek és persze nem a legjóindulatúbb ötleteiket írták bele a hozzászólásaikba:

„Többen például azt hitték, plasztikai beavatkozás miatt változott meg az arcom, miközben épp csak nem sikerült a beültetés, ami miatt 10 kilót híztam. Legszívesebben kiabáltam volna, hogy éppen pont tíz emberre való hormont szúrok naponta, de alárendelem magam ennek is, mert szeretném, hogy végre legyen egy kisbabám. Nagyon rossz ezeket megélni, miközben az ember testileg és lelkileg egy hullámvasúton ül.”

De most végre átszállhatott Tornóczky Anita erről a hullámvasútról egy másik, sokkal több boldogságot hozó járatra. Az állatvédő médiaszemélyiség a napokban a párjával már önfeledten szórakozhatott a Coldplay koncertjén, erről fotókat is megosztott az Instagramján.

 

(Kiemelt kép: Tornóczky Anita Instagramja)