Tornóczky Anita felháborodott kirohanásban szólalt fel a tűzijáték ellen: Gratulálok ismét

Tornóczky Anita azt mondja, „sajnos” nem látta a tűzijátékot, mert fontosabb dolga akadt.

2023. augusztus 21., 09:14

Szerző:

Tornóczky Anita, a 2021-es Konyhafőnök VIP győztese közismert arról, hogy rengeteget foglalkozik állatokkal, illetve az állatok védelmével, jogaival. Nem meglepő, hogy a kutyabarát híresség nem kedveli a tűzijátékot, de az még így is meglepő lehet, hogy Tornóczky Anita mennyire keményen fogalmaz az augusztus 20-i ünnepség befejeződése után publikált posztjában.

„Gratulálok ismét a kenyér és cirkusz jegyében milliárdokat elfüstölő, több ezer vadon élő és társállat sokkos állapotát és halálát okozó tűzijátékhoz. Csodaszép volt bizonyára, csak én »sajnos« nem láttam, mert 40 percig egy sokkosan őrjöngve támadó kutyát próbáltunk elrakni biztonságos helyre, hogy ne legyen ön és közveszélyes. Segítsetek a sokkos állatoknak és ha kedvencetek elveszett, ellenőriztessétek a chipregisztrációs adatokat”

– írja Tornóczky Anita.

Az augusztus 20-i ünnepség természetesen nemcsak a tűzijátékból állt, egész nap programok voltak országszerte, Budapesten például fellépett Tóth Gabi is, majd megszegte a sokat emlegetett kenyeret. Arról nem érkezett tudósítás, hogy ettől bárki sokkos állapotba került volna.

(Kiemelt kép: Tornóczky Anita Instagramja)