Szabó Zsófi kitálalt a volt férjéről: Biztos vagyok benne, hogy megbánta már

Szabó Zsófi beköltözött Hajdú Péterhez, és beszélt a válásáról, illetve volt férjéről is.

2023. október 11., 11:33

Szerző:

Pénteken kerül majd fel a YouTube-ra a Beköltözve Hajdú Péterhez új része, amelyben a vendég ezúttal Szabó Zsófi. Az adásból az oldal alján található videós előzetest tették eddig közzé, illetve a Blikk közölt további részleteket abból, hogy a színésznő-műsorvezetőnő mikről vallott Hajdú Péternek.

Az RTL sztárja két és fél évvel ezelőtt jelentette be, hogy öt év után véget ért a házassága Kis Zsolttal, akivel egy közös gyermekük született, Mendel. Szabó Zsófi a következőket mondja a volt férjéről, tagadva egyébként, hogy megcsalás vagy fizikai bántás játszott volna szerepet a válásában, amit akkor élete kudarcának élt meg:

„mi nagyon szeretjük egymást. Minden nap tízszer beszélünk, tényleg nagyon szoros a kapcsolat köztünk.”

Mint mondja, reggel videóhívással indul a nap és este azzal is fejeződik be, így továbbra is nagyon szoros Szabó Zsófi kapcsolata a volt férjével:

„túlzás lenne azt mondani, hogy jobban szeretem, mint valaha... Inkább máshogy, mint korábban, de tényleg jobban.”

Bár Hajdú Péter a válás pontos okára is rákérdez, Szabó Zsófi azt mondja, erről sosem beszélt és ezután sem fog. Mindenesetre a válással kapcsolatban a következőket azonban elmondja a volt férjéről:

„biztos vagyok benne, hogy megbánta már, hogy szétmentünk, de nem tudta jóvá tenni, egy bizonyos mennyiség után nem lehet nálam jóvá tenni a hibákat. Nem akarom őt hibáztatni, sajnos, idáig jutottunk. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ne ez legyen a forgatókönyv, de elkerülhetetlen volt... és nagyon erős voltam.”

Ha még nem látta volna, nézze meg az előzetest alább!

(Kiemelt kép: YouTube/Frizbi TV)