Tóth Gabi elárulta, miért volt számára bátorságpróba a múlt heti tábor

Tóth Gabi újabb interjút adott múlt heti táboráról, amit kedvesével, Papp Máté Bencével közösen tartottak.

2024. július 23., 14:39

Szerző:

Tóth Gabi a TV2 után most a Bors című kiadvány számára nyilatkozott az Egy a ritmusunk névre keresztelt táborról, amit a múlt héten tartottak meg. Az énekesnő életében először szervezett és vezetett gyerekprogramot, de a párja, Papp Máté Bence már jó ideje foglalkozik kicsikkel-fiatalokkal: gimnáziumban tanít néptáncot.

Tóth Gabi számára bátorságpróba volt a tábor

Tóth Gabi azt mondja, igencsak próbára tette őt ez az egy hét, de nem a gyerekek, hanem az időjárás miatt. Így fogalmaz:

„A hatalmas kánikula nekem is bátorságpróba volt, mert én nagyon nehezen bírom a hőséget. Mégis egyszerűen túllendültem ezen, pedig negyven fokban táncolni, aktívan ugrálni és részt venni mindenben nem könnyű. Az élmények viszont mindenért kárpótoltak.”

Az interjúban szó van arról, hogy már most valószínűleg tűnik a jövőre veletek ugyanitt, azaz a pár 2025-ben is szívesen szervez majd egy ugyanilyen tábort. De a résztvevőknek lehetőségük lesz ennél előbb is újra találkozni. Erről az énekesnő így beszél:

„Elhívtuk a gyerekeket a Kárpát-Haza Konferenciára, amit Máté szülei, Imre és Anikó szerveznek. Határon innen és túlról is rengeteg vendég érkezik, mi is fellépünk Mátéval, így ott újra tudunk velük találkozni. Nagyon jó érzés, hogy önköltségből és a saját magunk szervezéséből így össze tudtuk hozni a tábort még a nehézségek ellenére is, és legfőképpen az, hogy ilyen visszajelzéseket kapunk, nagyon hálás vagyok, hogy ennyire jól sikerült.”

Tóth Gabi kislánya nem lehetett ott

Már négy éves elmúlt Krausz Gábor és Tóth Gabi kislánya, de a gyermekrendezvényen Hannaróza nem volt ott. Ezzel kapcsolatban az énekesnő a TV2 alábbi riportjában így beszél, a nyilatkozata végén a könnyeivel küszködve:

„Az a legdurvább tapasztalás, hogy sokat voltam a Hanni nélkül már munka miatt, de így még soha nem hiányzott, mint itt a táborban. Merthogy folyamat gyerekek között vagyok, a gyerekek kihozzák belőlem folyamat az anyai ösztöneimet, és egyfolytában a Hannira gondolok... És most is, ha beszélek róla... Úgyhogy remélem, hogy jövőre itt lesz ő is... Bocs!”

A videóban nyilatkozik továbbá néhány kisgyerek, akik szemlátomást remekül érezték magukat az egyhetes programsorozaton.

„A Gabival az éneklés valami elképesztő volt! A karaoképartit nagyon élveztük”

– mondja az egyik kislány a táborban szerzett élményeiről.

Egy kisfiú pedig a következőket mondja arról, hogy miért ment el a táborba, és minden bizonnyal mindhárom vágya teljesült is:

„Én szerettem volna énekelni, ugyanúgy táncolni, és találkozni a Gabiékkal.”

Alább lehet megnézni a teljes videót.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebookja)