Tóth Gabiról intim titkot árult el a kolléganője

Tóth Gabi így viselkedik vonzó férfiak társaságában – derül ki abból, amit Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! válogatóiról mesél.

2023. június 26., 13:30

Szerző:

Jelenleg folynak a Sztárban sztár leszek! című éneklős-utánzós tehetségkutató válogatói, a zsűritagok pedig idén is Tóth Gabi, Majka, Pápai Joci, illetve Köllő Babett.

Közülük az utóbbi jelentkezett be hétfő reggel a Mokkába, otthonában látva vendégül a felejthetetlen élő kapcsolások riporterét, Hederman Stellát. Az interjú apropója az, hogy elkészült Köllő Babették kertjében a felújítás: nagyobb lett az úszómedencéjük, valamint csináltattak egy nyári konyhát és egy szaunaházat is.

De azon kívül, hogy milyen jól érzi magát ebben a luxuskategóriás kertben, a színésznő-médiaszemélyiség a Sztárban sztár leszek! válogatóiról is beszél, elismerve, hogy a jóképű jelentkezők láttán cinkosan összekacsintanak Tóth Gabival:

„mindnyájunk csapatában vannak olyan fiúk, akiktől szem nem marad szárazon. Annyira tehetségesek, mint a nap, olyan gyönyörűek, mint a hollywoodi sztárok. Egyszer csak jöttek a pasik, és néztünk egymásra a Gabival, hogy »honnan?!«, és van benne szőke, barna, fekete, magyar, külföldi és tipikus, latin amorózó-típus is, úgyhogy azt hiszem, hogy idén rengetegen fognak szavazni. Nagyon trendik és nagyon szépek!”

Alább lehet megtekinteni teljes egészében a videót, amiből kiderül, hogy Tóth Gabi és Köllő Babett összekacsintanak a jóképű fiúk láttán.

Tóth Gabi körül egyébként ezen a hétvégén (is) csapkodtak a villámok, most egy korábbi videója kezdett újra terjedni a neten, de a Beyoncé-feldolgozása így évek távlatából már nem aratott sikert. Az ebből kialakult botrányba több más médiaszemélyiség is bekapcsolódott, de Tóth Gabi ezeket tudomásul sem véve énekelt a Duna TV-n szombat este a Szerencseszombat című műsorban. Posztolta is az adásrészletet.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)