Tóth Gabi indulatos posztban mondta el, szerinte miért nem állnak ki mellette szakmai társai

Tóth Gabi szerint 4 éve még jó énekesnőnek tartották azok, akik most próbálják őt lejáratni.

2023. június 20., 07:48

Szerző:

Tóth Gabi Instasztorikban ír a karrierjéről, arról, hogyan fordultak szembe vele rengetegen az elmúlt időkben. A következőkkel kezdődik indulatos kirohanása:

„4 évvel ezelőtt még az egyik legjobb énekesnőnek tartottak azok, akik az elmúlt években mindent bevetnek, hogy lejárassanak... Azoknak írom ezt, akik velem és mellettem vannak! Köszönöm és remélem, mindenkinek feltűnik, hogy miről is szól ez... Annyira átlépték már a normalitás határát, hogy ha ezeket bárki elhiszi, befolyásol bárkit is, azoknak mindegy, mit csinálnék, akkor is a rosszat feltételezné rólam!”

Tóth Gabi a következőket is üzeni a napokban róla megjelent cikkekkel kapcsolatban:

„maradok! Vagyok! Leszek! Zenélek! Ezt azoknak üzenem, akik mindent elkövetnek, hogy »elássanak«. A zene mindent átszakít, megtisztít, felemel! Kicsik és hangosak, kik a neten csaholnak! Normális emberek nem foglalkoznak az ilyen idióta cikkekkel, kommentekkel... nagyrészt mindenki látja, hogy miről is szól ez az egész! Nagyon hálás vagyok nektek! Köszönöm, hogy velem vagytok!”

Az énekesnő választ ad egy olyan kérdésre is, amit saját bevallása szerint sokan feltesznek neki:

„...és a szakmai társak miért nem állnak ki mellettem? Többször ezt a kérdést szoktam megkapni...! Megértem! Senki sem szeretne balhéba keveredni, mindenki félti a saját szakmai életét... privátban sokan kifejezik a támogatásukat! Hálás vagyok nekik is! Összetartani pedig sose fog jobban ez a szakma sem, mert mindenki építi a saját karrierjét... Ezek a hullámok csak erősebbé tesznek, mert tudom, hogy a céljuk a lejáratás, hogy eltüntessenek, hiteltelenítsenek... Én énekelek tovább és zenélek! Isten ezt az utat szánta nekem, én pedig igyekszem méltósággal viselni ezeket az időszakokat! Szép napot mindenkinek!”

Tóth Gabi videón keresztül is üzent a közönségének, az alábbi felvételen megköszöni, hogy megkaphatta a Petőfi Zenei díjátadón az év legjobb női hangjáért járó díjat. Az énekesnő a kritikusait megszólítva emlékeztet még, hogy nemcsak az állami médiától kapott díjat, hanem független médiától is (a Storytól, a Vivától, a Glamourtól, a Bravótól) – igaz, ezeket mind több, mint 5 éve kapta.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)