Tóth Gabi mellett a TV2 sztárja is kiáll: Hazugsággal próbálod beszennyezni a nevét

Krizsán Lili is kiáll Tóth Gabi mellett.

2022. április 14., 11:51

Szerző:

Nem csitulnak a kedélyek, amióta Osváth Zsolt igen erős kritikát fogalmazott meg Tóth Gabival kapcsolatban. Az ismert youtuber néhány napja egy videóban fejtette ki, mekkorát csalódott az énekesnőben, majd azt is mondta, hogy Tóth Gabi egész egyszerűen belehazudott a pofájába. Az erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja el.

Mint megírtuk, a Sugarloaf gitárosa, Tóth Szabi is kiáll az énekesnő mellett. A zenész egy Facebook-posztban fogalmazta meg a gondolatait, aki szerint Osváth átlépte a jóízlés határát. Azt, hogy pontosan milyen véleményt is fogalmazott meg Tóth Szabi, ide kattintva olvashatják el. Most pedig Krizsán Lili a TV2 Sztárban Sztár leszek műsorának felfedezettje szólalt meg. 

„Te, mint az országunk elfogadás és tolerancia fő szószólója, nem tudom, hogy hogy jössz ahhoz, hogy ilyesféle kijelentéseket tegyél emberekről. Méghozzá olyan dolgokban, ami egyéni döntéseken alapul, és semmi közöd nincsen hozzá! Mindig arról beszélsz, hogy a hazudozás milyen egy csúnya dolog, és erre fel mindenféle hazugsággal próbálod beszennyezni Gabi nevét. Attól, hogy a Fidesz mellett áll, még nem biztos, hogy minden pontot elfogad és egyet ért vele”

- írta Krizsán Lili a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában, amit a 24.hu szúrt ki. 

„Lehet, hogy számodra egy senki vagyok, és azt fogod mondani, hogy a te követői számoddal egy nagyobb valaki vagy, de úgy gondolom, hogy az, ahogy te próbálsz Kajdi Csaba 2-ként sokkal rosszabb stílusban és ismerettel valaki lenni, értékek nélkül, az elég gáz. Szerintem nem példaértékű, amit mostanában csinálsz! Ja, és basszus a Himnuszról beszélünk, a magyar Himnuszról!”

- folytatta a fiatal énekesnő.

Tóth Gabi körül mindig történik valami

Tóth Gabi elmondta, hogyan alázták meg értelmiségi kollégái

Tóth Gabi új pozíciót kapott

Kajdi Csaba megint beleállt Tóth Gabiba

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)