Tóth Dávid, 2021 Nagy Ő-je megmutatta új barátnőjét – fotó

A nagy Ő Tóth Dávid számára sem hozta meg a tartós szerelmet, de évekkel a műsor után most mintha újra kapcsolatban lenne a kajakozó.

2024. március 19., 09:58

Szerző:

Tóth Dávid régi ismerőse már a TV2 nézőinek: az egykori világbajnok és olimpiai ezüstérmes kajakozó A nagy Ő-n kívül benne volt még a Dancing with the Starsban, az Exatlonban és az Ázsia Expresszben is, tavaly az utóbbit Kucsera Gáborral párban meg is nyerték. Ezek után már azon se fogunk meglepődni, ha benne lesz idén a Megasztárban is.

Nos, Tóth Dávid most egy egyiptomi utazásáról számolt be az Instagramon, és a poszt szövege csak annyi, hogy

„Egypt was fun”,

azaz kb. jól mulattunk Egyiptomban, a képek sokkal beszédesebbek. Több fotó van ugyanis a posztban, és ezek közül kettőn a fess kajakozóhoz elég egyértelmű pozícióban bújik hozzá egy csinos hölgy, nem csoda, hogy azonnal felröppentek a pletykák, hogy ők egy párt alkothatnak. Nézze meg ön is a képeket, a második fotó a legsokatmondóbb!

A szóban forgó hölgyről egyelőre nem lehet közelebbit tudni, és a fenti posztból elég egyértelműnek tűnik, hogy sem Tóth Dávid, sem a kedvese nem szeretne jelenleg részleteket elárulni a viszonyukról. A kajakosra mindenesetre jellemzőnek tűnik, hogy a szerelmei nem tartanak túl hosszú ideig mostanában. De hátha majd most!

Bár A nagy Ő-ben elég ritka, hogy tényleg tartós kapcsolat alakul ki, a műsor 2022-es címszereplőjének, Árpa Attilának is mostanában jött össze az igazi kapcsolat, nem a realityben. A színész-producer februárban a Blikknek beszélt arról, hogy újra kapcsolatban van. Egy hosszabb interjú egyik kérdésére mondott el ennyit:

„annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani.”

Sőt, Árpa Attila legutóbbi exe sincs már egyedül. A 2022-es Nagy Ő győzteséről, Nyergesi Tímeáról, azaz Timiről van szó, akit persze csak nagy jóindulattal lehet Árpa Attila exének nevezni, hiszen a showműsor után a páros nem maradt együtt, hanem azonnal úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. (Így volt ez tavaly ősszel Jákob Zoltánékkal is.)

Rögtön a műsor úgy érezte Timi, hogy Árpa Attila nem zárta még le magában az előző kapcsolatát. Erre talán abból is lehet következtetni, hogy a Nagy Ő mennyit beszélt előző feleségéről, Tomán Szabináról a műsorban, amiben elvileg a következő társát kereste. Timi így fogalmazott annak idején:

„Szabinát nem ismerem, de nem is igazán érdekel. Elvileg ő már a múlt, viszont azon nagyon meglepődtem, amikor Attila előrukkolt a műsorban egy olyan dallal, amit Szabinának írt. Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát magában. Lehet, még ott van benne valami nagyon mélyen. Mindenesetre nekem nem beszélt róla, és én sem hasonlítgatom magam a volt nejéhez. Persze miért is tenném, látszólag semmi hasonlóság nincs közöttünk. Az idő pedig úgyis eldönti, hogy mennyire illünk össze Attilával.”

Nos, nemrég Timi az Instagramon mutatta meg egy posztban, hogy van párja. Az első közös fotón éppen Isztambulban turistáskodnak nagy boldogan a férfival, aki Timivel ellentétben nem országosan ismert médiaszemélyiség.

(Kiemelt kép: Tóth Dávid Instagramja)