Tóth Dávidot és A Nagy Őt parodizálták az Exatlonban

Kempf Zozó vette magára Tóth Dávid szerepét, hogy kifigurázza A Nagy Őt.

2022. január 12., 15:10

Szerző:

Egy vicces jelenet került be a TV2 Exatlon All Stars című sportrealityjének legutóbbi adásába: a versenyzők A Nagy Ő című műsort parodizálták. Kempf Zozó volt az, aki a vetélkedőben elért, csalódást okozó eredményeikről beszélni akart Busa Gabriellával, és úgy döntött, közben odaszúr egyet a TV2 társkeresőshow-jából ismert rózsaceremóniáknak.

A 25 éves BMX-világbajnok ugyanis fogott egy szál vörös rózsát, és azzal állított be Busa Gabriellához, a következőket mondva:

„elérkeztünk az utolsó ceremóniához. Az a helyzet, Gabriella, a mai teljesítményünk után úgy érzem, hogy ezt a rózsát egyikünk sem érdemli meg, így hát...”

Kukába!” – neveti el magát Busa Gabriella, aki az Exatlon második évadát megnyerte – saját bevallása szerint Kempf Zozó segítségével –, de most az All Stars évadban, úgy érzi, mindketten hullámvölgyben vannak.

Bár Tóth Dávid maga is említette, hogy a haverjai rendszeresen cikizik A Nagy Ő miatt, Kempf Zozóval mindenesetre jóban vannak. Erre lehet következtetni legalábbis abból, hogy Tóth Dávid egy másik TV2-s produkció, a Dancing With The Stars fináléjáról poszolt korábban kettejükről közös képet.

(Kiemelt kép: Tóth Dávid Instagramja)