Rúzsa Magdi szerelmes a gyermekeibe, de nyáron már visszatérne a színpadra

Nem gondolta volna Rúzsa Magdi, hogy megváltoztatja az anyaság. 

2022. február 28., 10:14

Szerző:

Rúzsa Magdi hármasikrei még csak alig egy hónapja jöttek a világra, de az énekesnő a nehézségek ellenére azonnal szerelmes lett gyermekeibe. A Megasztár harmadik évadának győztese korábban butaságnak gondolta, amikor azt mondták neki, hogy az anyaság megváltoztatja az embert, de most saját bőrén tapasztalta meg, hogy ez valóban így van. 

Rúzsa Magdi és férje egy hete vihették haza a kórházból hármasikreiket, Lujzát, Kevét és Zalánt, akik koraszülöttként, a terhesség 34. hetében jöttek a világra, de az énekesnő a Blikknek adott interjújában elárulta, hogy a picik szépen fejlődnek, és minden rendben van velük. 

„Tényleg nagyon nagy boldogság ez, egy egészen más állapot, amely mindent felülír. Naphosszat gyönyörködök bennük, azt érzem, hogy olyan erőt, kraftot adtak, amelyet még sosem tapasztaltam. Tényleg, az ember a világot is felforgatná értük”

– kezdte a friss anyuka, aki a szülés óta először nyilatkozott, és azt is elárulta, hogy vannak most, hogy végre hazavihették gyermekeiket a kórházból.

„Nagyon szép, aranyos, jó kisbabák, szépen fejlődnek. Jó érzés anyának lenni és egy kicsit elmerülni ebben a babázásban és csak rájuk koncentrálni”

– mondta az énekesnő, aki hozzátette, nem gondolta volna, de őt is megváltoztatta az anyaság.

„Azt gondolom, valóban egy kicsit más ember lettem. Amikor annak idején azt mondták mások, hogy az anyaság megváltoztatja az embert, akkor azt gondoltam, hogy ez hülyeség. De tényleg más az ember így, hogy itt van három pici élet, akikért mostantól felelős vagyok és akikbe tényleg szerelmes vagyok. Annyira édes mind a három kis csöppség. Tényleg valahogy nemcsak a babák születettek meg, hanem született egy anya is, akinek elképesztő lett a teherbírása”

– vallotta be Rúzsa Magdi, aki szeretné betartani az ígéretét, hogy nyáron már vissza is tér a színpadra, ami a lap információi szerint július 1-én történik majd a Budapest Park színpadán, ahol egy különleges show-val szeretné megköszönni a közönségének, hogy immár 17 éve támogatják és mellette állnak.

Ilyenek az édesanyák:

Horváth Éva nyilvánosan szoptatta meg kisfiát, felrobbant a net

Naomi Campbell megmutatta kislányát, és elmondta, hogyan lett anya 50 évesen

Radics Gigi nagyon komolyan vette lánya első szülinapját

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagram-oldala)