Rúzsa Magdi megható fotót és szívszorító vallomást posztolt hazatérésükről a kórházból

Rúzsa Magdi 62 nap után hazatérhetett a kórházból hármas ikreivel.

2022. február 23., 07:18

Szerző:

Rúzsa Magdi hármas ikrei február elsején születtek meg, és bár akkor úgy tűnt, hogy lehet, hogy a kismama még ugyanazon a héten hazaviheti a három újszülöttet, erre csak most került sor. A 36 éves énekesnő erről a közösségi médiában számolt be az alábbi poszttal.

A megható fotóhoz egy hosszú vallomás, illetve köszönetnyilvánítás is tartozik, ami többek között a következőket tartalmazza:

„hazaértünk! A nagy család. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, az szavakkal kifejezhetetlen. Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen, életre felkészülten jöhessenek velünk haza. [...] A PIC minden nővére nem is ember, hanem angyalok, hősök, akik naponta küzdenek a legkisebb életekért. Köszönöm a szeretetet és a törődést, amit a legnehezebb és a legboldogabb pillanatokban kaptunk és megéltünk együtt, és, hogy ennyi mindent tanítottak nekünk.
A szívem vigyáz rátok!
[...] Sehol a világon nem lett volna ennél profibb ellátásban részünk. [...] Mi jól vagyunk, bekuckóztunk.
Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban.

Rúzsa Magdi gyermekei, mint a hármasikrek általában, koraszülöttként jöttek világra, ezért inkubátorba kellett őket helyezni, de teljesen egészségesek – erről itt írtunk részletesebben.

Sajnos nem mindenkinek vannak ilyen pozitív élményei a magyar egészségüggyel

Árpa Attila felháborodott, trágár kirohanásban szidja a magyar egészségügyet

Győrfi Pál reagált Árpa Attila trágár kirohanására az egészségüggyel kapcsolatban

Szorcsik Viktória: Sosem bocsátom meg, hogy így bántak a testvéremmel

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)