Horváth Éva nyilvánosan szoptatta meg kisfiát, felrobbant a net

A tengerparton szoptatta meg kisfiát Horváth Éva, amiről képet is posztolt. Sokaknak nem tetszett.

2022. február 20., 11:10

Szerző:

Tavaly augusztus végén született meg Horváth Éva második kisfia, Alex. A 42 éves modell-műsorvezető a terhessége alatt és azóta is rengeteget foglalkozik az anyasággal kapcsolatos témákkal az Instagramon, legutóbb például arról a problémáról számolt be, hogy rengeteg a teje, amit szívesen elajándékozna, de ez sajnos megoldhatatlan. Ekkor azt is elárulta, hogy első kisfiát is igény szerint szoptatta három éves koráig, és ez most sem lesz másképp. Úgy fogalmazott, mostmár olyan rutinja van, hogy akár kézen állva is tudna szoptatni.

Legfrissebb posztja is erről árulkodik, igaz nem kézen állva, de a tengerparton, egy farönkön ülve etette meg kisfiát a műsorvezető, amiről egy képet is megosztott Instagram-oldalán.

„A legjobb a cicikézésben, hogy mindig kéznél van, nem kell elkészîteni, melegíteni. Itt éppen a tengerpart adta lehetőségeket használtuk ki. Egy jó farönk és ennyi kellett az uzsihoz. Azt hiszem ez a nyilvános szoptatás (nem amikor ország-világnak kidobjuk a mellünket) mit szóltok hozzá?”

– írta bejegyzésében.

A posztra csak úgy özönlenek a kommentek, és ahogy lenni szokott, ez a téma ezúttal is megosztónak bizonyult. Sokan felháborodtak a kép láttán, egyesek azt nehezményezik, hogy Bali (ahol jelenleg él a műsorvezető családjával) mégiscsak muszlim ország, így egyáltalán nem elfogadott a nyilvános szoptatás, főleg nem bikiniben. Persze akadtak bőven olyanok is, akik megvédték Horváth Évát, mondván, ez a világ legtermészetesebb dolga.

Horváth Éva...

...megmutatja párját, de egy feltétellel

...káromkodva fakadt ki

...címlapon mutatta meg kisfiát

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagram-oldala)