Horváth Éva nem tudja megoldani az anyatej-problémáját

„Sokan örülnének, ha én odaadnám nekik” – a modellnek rengeteg a teje.

2021. szeptember 8., 08:13

Szerző:

Horváth Éva második kisfia alig több, mint egy hete született meg, és a 42 éves modell-műsorvezető arról mesélt, milyen problémái vannak az anyatejjel: túl sok van neki belőle, de nem tudja elajándékozni.

„A születés utáni harmadik napon történik meg a mellbelövellés, amikor az anyatej elönti a melledet. Akkor leszek igazi pornósztáros. Nehéz volt két fejőgépet csatlakoztatni a melleimre és közben a gyereket is megetetni... Most is ugyanaz van, mint Kristófnál, rengeteg tejem van, szó szerint a gyereket úgy kell lementeni a melleimről. Az anyatej nagyon tápláló dolog, de sokan vannak, akiknek nincs. Sokan örülnének, ha én odaadnám nekik, de bármennyire is szeretném, ha hiszitek, ha nem, megoldhatatlan. Félelmetes, hogy erre még nincs semmi kitalálva, legalább 4 órámba telne, hogy megoldjam”

– idézi a Ripost Horváth Éva közösségi oldalát egy olyan témában, amiről Mihalik Enikő is posztolt, méghozzá azt, hogy bosszantja, hogy nem lehet nyilvánosan használni a fent említett fejőgépet.

Horváth Éva ezen kívül a napokban azt is megmutatta a közösségi médiában, hogyan csal az Instagram – hogy egy-egy beállítás mennyire sokat számíthat, arról itt írtunk bővebben.

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)