Horváth Éva káromkodva fakadt ki azon, hogy álhírt terjesztettek kisfiáról

Durván nekiment az egyik hírportálnak.

2021. október 12., 13:46

Szerző:

Horváth Éva tegnap este Instagram-oldalán osztotta meg kiborulását, miután megtudta, hogy a 24.hu cikkében azt írta, néhány hónapos kisfia, Alex elkapta a koronavírust.

Ahogy azt a múlt héten már a 168 óra is megírta, a modellt rejtélyes betegség támadta meg, aminek következtében még az egyik fülére is megsüketült, nemsokkal ezután pedig Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival, hogy sajnos az augusztus végén született kisfia is elkapta tőle a betegséget.

„Köhög, tüsszög és ami a legrosszabb, hogy amikor cicizik, akkor visszajön neki a tej, ha köhög egyet. Egy valami, amit nem kívántam volna, hogy egy csecsemő, egy újszülött elkapja ezt a sz*rságot, és hát sikerült...”

– írta meg tegnapi cikkében a Blikk is, amit Éva a 24 óráig elérhető Insta-storyjában elpanaszolt követőinek.

A hír a 24.hu oldalán már úgy jelent meg, hogy Horváth Éva kisfia elkapta a covidot, ami mélyen felháborította a kétgyermekes anyukát, aki ezúttal is egy Insta-storyban fakadt ki káromkodva az újságra, miközben vállán kisfiát altatta.

„Sziasztok! Többen hívtak ma már azzal, újságírók is egyben, hogy többen látták, hogy a 24.hu lehozta, hogy Alex covidos lett. Tehát, hogy ekkora kamut, gyerekek! Ilyen kamu hírportállal én még nem találkoztam! Egy az, hogy kiírtam egy posztban, kitettem róla storyt, nem hívott fel tőlük senki, tehát vagy ennyire sz*r újságírók vannak, 24.hu, vagy pedig imádtok hazudni, de gyerekek ez nem játék! Ez karantén kötelezettséggel jár, meg miegymással, tehát nem vagyunk covidosak! És tényleg legközelebb ne hozzatok le 24.hu ilyen f*szságokat, légyszíves! Köszönöm! Vagy legalább emeljétek fel azt a k*rva telefont, és hívjatok föl!”

– hangzanak Horváth Éva ingerült szavai a 24 óráig elérhető videóban.

A 24.hu az eset után egyébként levette a cikket az oldaláról.

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagram-oldala)