Rúzsa Magdi hármas ikrekkel terhes

Isteni ajándéknak éli meg.

2021. szeptember 3., 06:46

Szerző:

Rúzsa Magdi és férje, Vilmos hármas ikreket várnak – tudta meg a Blikk. Az énekesnő maga sem hitte el, amikor az orvosa közölte vele a nagy hírt, szinte sokkot kaptak.

„Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman”

– mesélte a 35 éves énekesnő.

Mivel családjában nem ez az első ikerterhesség, az énekesnő pontosan tudta, hogy az első 12 hétben még bármi történhet, így vártak az örömhír bejelentésével, annak ellenére, hogy az énekesnő szíve szerint az egész világnak szétkürtölte volna a hírt. A Czeizel Intézetben történt tegnapi vizsgálat azonban kimutatta: mind a három pici egészséges és szépen fejlődik.

Rúzsa Magdi azt is elárulta a lapnak, hogy a kicsik természetes úton fogantak!

„Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét”

– árulta el Magdi, aki azt is hozzátette, tudja, nem lesznek egyszerűek a következő hónapok.

„Mivel ez egy nem mindennapi várandósság, így minden kicsit bonyolultabb, nagyon kell figyelnünk mindenre. Folyamatosak a vizsgálatok, az utolsó pár hónapot pedig kórházban töltöm a biztonságunk érdekében. De nekem valahogy ilyen az egész életem, mindig a nehezebb úton, de óriási ajándékokat kapok a kitartásomért cserébe, és a tenyerén hordoz az Isten. Legyen most is így!”

(Kiemelt kép: dfp.hu)