Kiderült, Rúzsa Magdi babái mennyivel előbb születtek meg

Rúzsa Magdit dadák segítik hármas ikrei megszületése után.

2022. február 4., 07:33

Szerző:

Kedden születtek meg Rúzsa Magdi hármas ikrei, az énekesnő ezt szerda este jelentette be a közösségi médiában a fenti fotóval. Az egykori Megasztár-győztes veszélyeztetett terhesnek minősült és már karácsony előtt be kellett feküdnie a kórházba, hogy a babák biztonságosan fejlődhessenek és jöhessenek a világra.

Most a Blikk közöl összeállítást a szülésről, és a cikk többek között azt tartalmazza, hogy a babák a várakozásoknak megfelelően koraszülöttként jöttek a világra. Hármas ikreknél ugyanis kifejezetten ritka, hogy a terhesség a szokásos 38 hétig tartson, és a 37. hét előtt bekövetkező születések koraszüléseknek minősülnek.

Rúzsa Magdi ikrei a lapinformációk szerint a 34. héten születtek meg, ami kifejezetten ritka: hármas ikrek esetében kifejezetten hosszúnak számít. A szakértő szerint tipikus, hogy a babák ilyenkor császármetszéssel jönnek a világra, és az újszülötteket inkubátorba teszik. Rúzsa Magdit a kis Lujza, Keve és Zalán gondozásában most dadák segítik, amint az énekesnő erről korábban már beszélt.

„Nem akarom eljátszani a nagy hőst, igenis segítséget fogunk kérni. Dadákra lesz szükségünk, hiszen nekem egy karriert kell fenntartanom”

– így fogalmazott Rúzsa Magdi szeptemberben a hármas ikrek érkezéséről.

3 cikk, ami csak lazán kapcsolódik ide

Dér Heninek 3 diplomája van, de énekesi karrierjére büszkébb

3 főszereplő kiszáll A mi kis falunkból

Kulka János szerelmes, 3 éve kapcsolatban van

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)