Rúzsa Magdi: Dadákra lesz szükségünk, hiszen nekem egy karriert kell fenntartanom

A babák neméről is beszélt a hármasikrekkel várandós énekesnő.

2021. szeptember 8., 05:21

Szerző:

Ahogy azt már a 168.hu is megírta, Rúzsa Magdi nemrég bejelentette, hogy hármasikrekkel várandós. Az énekesnő most a Rádió1 Balázsék című műsorában árult el több részletet a terhességéről, jövőbeli terveiről és babái neméről.

„A 13. hétben vagyok, hárman vannak, és gyorsabban növekszik a pocak. Elnézést kérek mindenkitől, de ez a rengeteg eső miattam volt. Én imádkoztam érte, hogy kabátot tudjak felvenni. Nehezen tudtam úgy csinálni, mintha nem lenne ott a pocak. Azt mondta is nekem a doki, hogy ameddig nem biztos, hogy minden oké, ne beszéljek erről a dologról. Nem akarom eljátszani a nagy hőst, igenis segítséget fogunk kérni. Dadákra lesz szükségünk, hiszen nekem egy karriert kell fenntartanom”

– mesélte Sebestyén Balázséknak az énekesnő, aki azt is elárulta, egyelőre nem tudják a kicsik nemét, de az egyik ultrahangos vizsgálat során Magdi úgy látta, van köztük fiú.

A Megasztár harmadik szériájának győztese a Blikknek adott korábbi interjújában arról is beszélt, tervei szerint a hónapban befejezi turnéját, majd egy időre visszavonul a színpadtól, és szeptember 25. után már nem vállal több fellépést.

(Kiemelt kép: dfp.hu)