Napi horoszkóp, 2021. december 8.: az Oroszlánt megmentik a megérzései, a Mérleg sorsfordító döntést hoz

Íme, mit ígér a csillagjegyeknek a napi horoszkóp.

2021. december 8., 00:00

Szerző:

Rengeteg feladat mellett több váratlan meglepetés is vár a csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint.

Kos (03.21 - 04.19)

Párkapcsolati problémák árnyékolják be a jókedvét, valószínűleg féltékenység okoz majd feszültséget önök között. Bár nem lesz egyszerű, igyekezzen nem felkapni a vizet, mert komoly ugyanakkor teljesen felesleges vita alakulhat ki, ha belemegy.

Bika (04.20 - 05.20)

Az élet minden területén a tökéletességre törekszik, precíz és megbízható. Azonban ma túlságosan elveszhet a részletekben, emiatt megcsúszhat a munkájával, esetleg figyelmen kívül hagyhat olyan tényezőket, amelyeket észre tudna venni, ha hátra lépne egyet-kettőt.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Kicsit besokallt a munkától, a sok feszültségtől, a folyamatos kihívásoktól, ami úgy jöhet ki önön, hogy elenged mindent, egyszerűen nem érdekli semmi és senki. Magányra és egy kis térre van szüksége, de holnap már jobb színben látja majd a világot.

Rák (06.22 - 07.22)

Az egész hetét megszervezte, lényegében minden perce be van táblázva, és kicsit rosszul viseli, hogy a mai nap felborulnak a tervei. Többször lesz ingerült nap közben, de estére végre sikerül lelazulnia!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ma különösen jók lesznek a megérzései, pontosan tudja, ki mikor mire vágyik, mire készül a környezetében. Ezzel hatalmas előnyt szerezhet a munkahelyén, de a párját is leveheti a lábáról.

Szűz (08.23 - 09.22)

Mostanában nem igazán mondott nemet senkinek, mert úgy érezte, segítenie kell. Ez azonban ma többszörösen visszaüt, a nyakába szakad egyszerre minden és pontosan tudja, hogy nem fog időben végezni. Kénytelen lesz visszamondani egy-két dolgot, különben a saját feladatai rovására mehet a jószívűsége.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egyik pillanatról a másikra megváltozhat a véleménye fontos kérdésekben, mint például a karrierje, de azon se lepődjön meg, ha egyre több kedve lesz az összeköltözéshez vagy az esküvőhöz, holott eddig teljesen ellene volt.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Szerdán egyszerűen megállíthatatlan lesz! Amit csak a fejébe vesz, azt eléri, bármennyit is kell küzdenie érte, akár a karrierjéről, akár a magánéletéről van szó. Azért vegye figyelembe a környezetében lévőket is, ne gázoljon át senkin!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Képtelen spórolni, nagyvonalú, hedonista és szereti a szép, drága holmikat. Ma azonban vissza kell fognia magát! Rengeteg helyzet lesz, ahol költekezhet, de meg kell húznia a határt!

Bak (12.22 - 01.19)

Egy hatalmas, de hosszútávon pozitív változás jön az életébe, amitől elsőre megijedhet. Pár napig talán le is lesz törve, sokat agyal majd a dolgon, de végül rájön, hogy ebből csakis profitálhat.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Hirtelen adódik több váratlan kiadása is, ami keresztbe húzza az ünnepi terveit. Úgy néz ki, nem tud mindent megvenni, amit kitalált, ezért nagyon csalódott és rosszkedvű. De hamar lesz B terve, ami még jobb is lesz az eredetinél!

Halak (02.19 - 03.20)

Nincs kedve dolgozni, csak halogatja a feladatait, sőt abban reménykedik, hogy néhányat áttolhat már újévre. Ez a hozzáállás viszont nem tetszik a kollégáinak, sőt a főnökének sem, szóval számíthat néhány komolyabb konfliktusra, ha nem teszi oda magát kicsit jobban.

Olvassa el heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a december

Vajon ön a legintelligensebb csillagjegyek között van? Mutatjuk!

(Kiemelt kép: Shutterstock)