Heti horoszkóp, 2021. december 6-12.: a Kos teljesen új oldalát fedezi fel, az Oroszlán váratlanul szerelembe esik

Új szerelmeket és barátságokat ígér a heti horoszkóp a csillagjegyeknek.

2021. december 6., 00:00

Szerző:

A Mikulás úgy tűnik, nem csak csokit és virgácsot hoz, új szerelmekkel, ígéretes szakmai és baráti kapcsolatokkal is meglepi a csillagjegyeket. Íme a heti horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Egy új hobbit vagy sportot talál magának, ami hatalmas lelkesedéssel tötli el, ráadásul ez olyasvalami, amiről nem is gondolta volna, hogy ennyire tetszhet. Az új környezet új barátokkal is jár!

Bika (04.20 - 05.20)

Nincs kedve a problémákkal foglalkozni, ezért inkább nem is veszt tudomást róluk. Sőt, kerül minden konfliktust, inkább elmenekül, csak nehogy veszekedésbe keveredjen. Sajnos ez a taktika ma nem lesz célravezető.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Vidám, nyitott és kreatív hangulatban van, ezért gyorsan és könnyedén telik majd a hete. A munkahelyén csak úgy szárnyal, és a párkapcsolatában is minden a lehető legjobban alakul. Nincs is más dolga, mint kiélvezni!

Rák (06.22 - 07.22)

Csak úgy árad önből a nyugalom és pozitív energia. Bárkit képes megnyugtatni és feldobni már a puszta jelenlétével is. Ne lepődjön meg, ha a héten rengetegen keresik majd a társaságát, régi ismerősök, barátok, illetve új személyek is.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Úgy érezheti, hogy túl sok a kötöttség az életében, a túl nagy felelősség teljesen kikészíti. Szabadságra, nyugalomra és féktelen bulizásra vágyik. És pont ebben az időszakában ismer meg valakit, akiért mindezt mégis képes lenne feláldozni...

Szűz (08.23 - 09.22)

Általában két lábbal áll a földön, de most teljesen elsodorják az érzelmei és nem bír racionálisan gondolkodni. Készüljön egy-két keményebb vitára is!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Változékony a hangulata, egyik percben jókedvű a másikban már ordítani tudna. Ha fontos döntést kell meghoznia, jobban járna, ha jövőhétre halasztaná, mert most nem tud racionálisan gondolkodni!

Skorpió (10.23 - 11.21)

A szerelem és a párja az, amiből most erőt tud meríteni. Szüksége van a biztos érzelmi háttérre ahhoz, hogy elég magabiztos és kitartó legyen az élet más területein. Szerencsére a szerelme maximálisan ön mellett áll.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Képtelen magában tartani a véleményét, még akkor is kimondja, mit gondol, ha pontosan tudja, hogy bajba kerülhet miatta. Előfordulhat, hogy több szerettét is sikerül egy kicsit megbántania...

Bak (12.22 - 01.19)

Nehezére esik a kommunikáció: tudja, mit szeretne mondani, de rosszul fogalmazza meg, vagy egyáltalán nincs is kedve beszélgetni. Van viszont egy személy az életében, aki szavak nélkül is érti önt, és akivel pont emiatt a héten sokkal közelebb kerülnek egymáshoz.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Most nagyobb figyelmet kell fordítania a családjára, mint eddig valaha, néhány gondot ugyanis muszáj megoldania. A héten nem lehet ennél fontosabb a számára!

Halak (02.19 - 03.20)

Szuper lehetőségeket kap a munkahelyén, ezért most gőzerővel a karrierjére koncentrál. Nagyon szeretne bizonyítani és előre lépni, a családja és a párja pedig mindent megtesz, hogy támogassa a céljai elérésében.

3 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a december

Vajon ön a legintelligensebb csillagjegyek között van? Mutatjuk!

(Kiemelt kép: Shutterstock)