Malek Miklós Dubajban megnősült, új felesége nem magyar – fotó

Malek Miklós 2021-ben vált el az előző feleségétől.

2024. május 29., 07:56

Szerző:

Malek Miklós zenei producer 2010-ben vált igazán ismertté országszerte: ő volt a zsűri egyik tagja az X-Faktor első három évadában. Mentoráltjai közé tartozott Kocsis Tibor és Csobot Adél. De természetesen korábban sem volt ő teljesen ismeretlen, és nemcsak a zenei producerként elért sikerei miatt. Híres családból származik ő: az édesapja id. Malek Miklós Erkel Ferenc-díjas karmester, zeneszerző, az édesanyja Toldy Mária egykori táncdalénekesnő, énektanár, a nővére pedig Malek Andrea színész-énekesnő. Ők is ott voltak most a fiatalabb Malek Miklós második lakodalmán.

Malek Miklós újra megnősült

Malek Miklós új feleségéről többek között annyi derül ki a Best magazin ma megjelent, legfrissebb számából, hogy a neve Mony és hogy 2008 óta ismerik egymást a producerrel. De akkor még nem jöttek össze, Malek Mikós 2013-ban házasodott össze lengyel származású első feleségével, Kaisával. A kapcsolatuk nagyjából 8 évig tartott, 2021-ben váltak el. Ezek után a producer és Mony hamar egymásra találtak, tavaly ilyenkor volt a jegyesség, és most Dubajban meg is tartották az esküvőt. Az alábbi címlap egy nagy közös fotót tartalmaz és egy táncos, kisebb képet a lakodalomból.

„Nagyon boldog voltam amiatt, hogy ott tudott lenni az egész családom, a szüleim, a testvérem és az ő gyerekei is”

– mondja Malek Miklós a lapban a lagziról, amin a vőlegény egyik barátja, a Dubai TV bemondója, Layne Redman adta össze az ifjú párt. A producer maga szerezte a bevonulózenét a dubaji strandon tartott esküvőhöz, és a lagziban is felcsendült egy-egy szerzeménye: a násznép később Csonka Andrástól a Ding dong című számra ropta: Malek Miklós ennek a dalnak a készítésében is közreműködött, ő hangszerelte a dalt.

„Hatalmas buli kerekedett! Az est egyik legviccesebb része az volt, amikor a kiderült, hogy kiválóan játszom darbuka dobon, ami a helyiek kedvelt hangszere. Onnantól még annál is ünnepeltebb férj lettem, mint azelőtt. És amikor azt hittük, hogy ennél jobb már nem lehet a parti, akkor megszólalt a Ding dong, Csonka Bandi hatalmas slágere, amit annak idején én hangszereltem, és amire a násznép vonatozva bulizott hajnalig a tengerparton”

– meséli Malek Miklós a lagziról, amire természetesen nemcsak Magyarországról, hanem Indiából, Kanadából és Svájcból is érkeztek vendégek. Szép számban méghozzá, hiszen a násznép összesen több, mint száz főt számlált. A menyasszonyról, Monyról többek között az derül még ki a lapból, hogy üzletasszonyként és írónőként dolgozik.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/X-Faktor)