Csobot Adél a legnehezebb problémájáról vallott: Vannak kemény időszakok

Csobot Adél egy friss interjúban arról beszél, örül, hogy fiatalon válhatott anyává, de bizonyos időszakok roppant nehezek a számára.

2024. január 22., 11:10

Szerző:

Csobot Adél az InStyle című magazin legutóbbi számának címlapján szerepelt, és a divatos fotók mellé egy interjúban a családi életéről is megosztotta gondolatait.

A 29 éves anyuka arról beszél, mennyire fontos a számára két fia nevelése.

„Anyának lenni a fő küldetésemet jelenti az életemben. Én mindig nagyon fiatalon szerettem volna édesanyává válni, és nagyon örülök, hogy ezt sikerült is megvalósítanom. Nekem egyszerűen ez a fő küldetésem az életemben, azt érzem. Bármi más történik az életemben, az másodlagos”

– mondja Csobot Adél, kiemelve azt is, mennyire sokat jelent neki a párja, Istenes Bence támogatása, akit igazi harcosként ír le a videóban. Az énekes-színésznő számára mindenesetre a legnagyobb nehézség a karriert és a családi életet egyensúlyban tartani.

„Rohadt nehéz balanszban tartani egy anyának a karrierjét és az életét, és ezt kár lenne elhazudni. Nagyon-nagyon-nagyon kemény, folyamatosan kérdéseket teszek fel magamnak, hogy vajon jól csinálom-e azt, amit csinálok. Elég jó anya vagyok? Tényleg nem egyszerű. Ez olyan örökös probléma, amivel nap, mint nap meg kell ezzel küzdeni. Vannak kemény időszakok és vannak kevésbé kemény időszakok, de az, hogy van egy társam, és hogy családként tudunk gondolkozni, mindenképpen sokat segít abban, hogy én, egyedül a karrieremet és a munkáimat jól tudjam végezni”

– hangzik el az alábbi videóban, amiben Csobot Adél azt is említi, hogy bár az éneklést abbahagyta, a színésznői pályát folytatni szeretné.

(Kiemelt kép: Csobot Adél Instagramja)