Kiderült, hogy miért romolhatott meg Király Viktor és a felesége házassága

Tévéműsor miatt távolodhatott el egymástól Király Viktor és Virág Anita.

2023. február 24., 09:18

Szerző:

Mint megírtuk, válságba került Király Viktor és Virág Anita házassága. A legfrissebb információk szerint a műsorvezető el is költözött a közös családi fészekből. Néhány nappal ezelőtt az énekes is megerősítette a hírt, hogy a feleségével nehézségekkel néznek szembe. 

A Bors most arról írt, hogy elképzelhető, hogy a TV2 Ázsia Expressz című műsora miatt romolhatott meg a pár kapcsolata. Király Viktor a nővérével, Király Lindával utazott el az ázsiai országokba, hogy megmérettessék magukat. Lehetséges, hogy a távolság nem tett jót a kapcsolatuknak Virág Anitával.

„Este egyedül lefeküdni, az nagyon rossz… Nagyon nehéz. Hat napot voltunk eddig távol egymástól, ez, hogy két hete nem találkozunk, rekord. Úgyhogy nagyon nehezen bírjuk, hiányzik nekünk, jó lenne, ha végre hazajönne”

- nyilatkozta Virág Anita egy tavalyi interjúban, aki unszolta a férjét, hogy vállalja el a műsort. 

A békülésre azonban van még esély, ugyanis az énekes mindenképpen szeretné megoldani a problémáikat. 

„Viktor még reménykedik abban, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat, és visszaszerezheti a feleségét, mert számára a család az első. A fiukat, Kolent igyekeznek a lehető legnagyobb egyetértésben, harmóniában nevelni, de a szülők között továbbra is feszült a hangulat, rengeteget vitatkoznak, ha nincs ott a kisfiuk. Még mind a kettőjükben dúlnak az indulatok, a sérelmeik erősebbek a megegyezésre való hajlamnál”

- nyilatkozta nemrég a pár egyik ismerőse a Blikknek.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)