Kiderült: lelépett Király Viktor felesége, az énekes összetört a történtek miatt

Király Viktor és Virág Anita házassága megromlott. 

2023. február 22., 07:00

Szerző:

Mint megírtuk, nemrég felröppent a pletyka, hogy válságba került Király Viktor és Virág Anita házassága, de akkor arról szólt a fáma, hogy az énekes volt az, aki elköltözött a családi otthonból. Az énekes később megcáfolta a híreket, de most ismét felröppent a hír, hogy mégsem felhőtlen minden. 

Király Linda kikövette a sógornőjét az Instagram-oldalán, valamint már semmilyen bejegyzését nem lájkolja, kommenteli, pedig korábban látszódott a nyilvánosság előtt is, hogy jó kapcsolatot ápolnak. A Blikk információi szerint Virág Anita volt az, aki elköltözött a kisfiukkal.

„Anita költözött el a kisfiukkal, úgy tűnik, ő hozta meg a súlyos döntést”

- mondta egy informátor a lapnak.

Az ismerősök azt mondják, hogy még látnak esélyt a békülésre, de egyelőre nem képesek kompromisszumra jutni. 

„Viktor még reménykedik abban, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat, és visszaszerezheti a feleségét, mert számára a család az első. A fiukat, Kolent igyekeznek a lehető legnagyobb egyetértésben, harmóniában nevelni, de a szülők között továbbra is feszült a hangulat, rengeteget vitatkoznak, ha nincs ott a kisfiuk. Még mind a kettőjükben dúlnak az indulatok, a sérelmeik erősebbek a megegyezésre való hajlamnál”

- nyilatkozta az informátor.

A lap azt is megtudta, hogy Király Viktor állítólag nagyon maga alatt van, amiért nincs a kisfiával, hétvégi apuka lett. Virág Anita azonban másképp dolgozza fel a történteket, ő sokat jár szórakozni a barátaival, mert ez segít neki abban, hogy ne a válságba került házasságán agyaljon.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)