Király Viktor kamerák előtt vallotta be, hogy válságban van a házassága: itt vannak a részletek

Király Viktor és Virág Anita házassága tényleg megromlott. 

2023. február 23., 07:18

Szerző:

Mint megírtuk, felröppentek a pletykák, hogy válságba került Király Viktor és Virág Anita házassága. Egy neve elhallgatását kérő ismerős nemrég arról számolt be, hogy a műsorvezető volt az, aki úgy döntött, hogy elhagyja a férjét, ezért elköltözött a családi fészekből. Most az énekes őszintén vallott arról, hogy mi történik a kapcsolatukban. 

„Sajnos, azt be kell vallani, hogy egy ideje tényleg hullámvölgyben vagyunk a feleségemmel. Igazából nem szerettem volna nyilatkozni erről, mert nem akartam összemosni ezt a két dolgot, aminek igazából semmi köze nincs egymáshoz, de én is látom, micsoda lavina indult el a médiában. Jelen pillanatban azt beszéltük meg Anitával, hogy nekünk most a legfontosabb a gyerekünk nyugalma és boldogsága, ezért ennyit szeretnénk nyilatkozni erről a témáról, és reméljük, hogy a média is ezt tiszteletben tartja”

- vallotta be Király Viktor a TV2 Tények Plusz című műsorában. 

Az énekes új dala, a Nagy a baj tegnap debütált. Király Viktor a kamerák előtt mondott köszönetet a feleségének, Király-Virág Anitának is, aki nagyon sokat segített neki a szövegírásban. A teljes interjút itt tekintheti meg: 

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)