Horváth Éva elmondta férje nevét és foglalkozását, és hogy hogyan jöttek össze

Horváth Éva férje minden korábbinál többet elárult.

2022. február 24., 15:45

Szerző:

Horváth Éva az év elején indította be a YouTube-csatornáját azzal, hogy százezer feliratkozónál megmutatja majd a párját. Nos, egyelőre 21 ezernél tartanak, de a 43 éves modell-műsorvezető most egy kérdezz-feleleket publikált, ahol a férjével együtt válaszolnak követőik kérdéseire. A férfi továbbra sem jelenik meg a kamera előtt, csak a hangja hallatszik, Horváth Éva végig vele beszélget a videó felvétele során.

Ezek a bizonyos kérdések időnként Horváth Éva férjére vonatkoznak, így kérdésre annyi mégiscsak kiderül a férfiról, hogy a kommentelői találgatásokkal szemben nem egy arab sejk ő, hanem egy Gábor nevű ingatlanfejlesztő. Most, hogy kiköltöztek egy hosszabb időre Balira, Gábor nincs szabadságon, hanem otthonról dolgozik, szabadidejében pedig hobbiként szívesen csinál videókat.

Kapcsolatukról annyit mesélnek még el, hogy több, mint 5 éve, de kevesebb, mint 10 éve vannak együtt, sőt, azt is elárulják, hogy hogyan jöttek össze: egy díjkiosztón ismerkedtek meg egymással, ahol mindketten díjat adtak át. Horváth Éva szerint ő és a férje között rengeteg a konfliktus, mert nagyon eltérő személyiségek, ő maga egy temperamentumosabb alkat, a férje pedig gyakran „konok, makacs, önfejű”. A problémák napi szinten előjönnek, de mégis hosszú évek óta működik a kapcsolatuk.

Edvin Marton és családja szintén Balira költöztek nemrég, Horváth Éva azt is említi, hogy össze szoktak járni velük, a gyerekeik egy óvodába járnak kint.

Íme a teljes videó.

Férjek és feleségek

Horváth Grétát elhagyta a férje: Esnek ki a csontvázak a szekrényből az elmúlt 4,5 évet illetően

Fekete Dávid felesége kizárólagos gyerekfelügyeleti jogot követel

Berki Krisztián trágár posztban írja le legnagyobb veszekedéseit a feleségével

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)