Hódi Pamela megható üzenetet küldött kislányainak a Maldív-szigetekről

A nászútjáról üzent haza Hódi Pamela.

2022. január 20., 11:13

Szerző:

Hódi Pamela a nászútján is csak a kislányaira gondol. Az influenszer-modell és férje, Tóth Bence egy évvel az esküvőjük után indultak romantikus nászútra a Maldív-szigetekre, ahová nyolc hónapos kislányuk, Evolet és a modell Berki Krisztiántól született kislánya, a 8 éves Natasa Zselyke nem kísérhette el őket.Ezért édesanyjuk a tengerpartról küldött megható üzenetet nekik. 

Hódi Pamela Instagram-oldalára feltöltött fotók és sztorik tömkelegéből ítélve a pár nagyon jól érzi magát a festői szépségű egzotikus szigeten, ahol egy különleges, a vízben, cölöpökön álló luxusapartmanban szálltak meg, amelyhez saját medence tartozik, valamint privát lejárat az Indiai-óceánba. Tóth Bence egykori focistával a négyéves évfordulójukat is itt ünnepelték, és egyáltalán nem unatkoznak, hiszen a bejegyzések tanúsága alapján rengeteg programuk van.

Minden nap pipával és szemüveggel merülnek megcsodálni a gazdag óceáni élővilágot, valamint jetskivel és kajakkal is körbenéztek a sziget körül. Pamela a csodás élmények ellenére sem feledkezett meg kislányairól, és egy homokba rajzolt üzenetet küldött nekik, amelyen egy szívbe írta a gyermekei, Natasa és Evolet nevét. A bejegyzést ide kattintva nézheti meg.  

Míg a szülei távollétében Evoletre vélhetően a nagyszülei vigyáznak, addig Natasa Zselyke édesapjánál, Berki Krisztiánnál tölti a napokat pár hónapos kishúgával, Emmával. 

Ők is egzotikus helyre menekültek a tél elől:

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra az ünnepeket is Mexikóban töltötték

Nádai Anikóék most értek haza dominikai álomútjukról

Rubint Réka, Vajna Tímea és Gyurta Dániel is inkább a mediterrán klímát választotta a téli hideg helyett

(Kiemelt kép: dfp.hu)