Rácz-Gyuricza Dóra számított rá, hogy kapni fogja az ívet várandóssága alatt

Így is lett, Rácz-Gyuricza Dórának még a dekoltázsába is beleszólnak a kommentelők.

2022. január 18., 10:02

Szerző:

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra az ünnepek alatt Mexikóban vakációztak, de most visszatértek és nyilatkoztak az RTL Klub Fókusz című műsorának a mögöttük álló időszakról és arról, hogyan készülnek első gyermekük érkezésére.

„Számítottam rá, hogy amikor teherbe fogok esni és babát fogok várni, akkor én is kapni fogom az ívet az emberektől és a sok-sok tanácsot. Ez nem is lett másképp. Nagyon féltenek engem a macskámtól, nagyon féltenek engem, ha hideg üdítőt iszom, vagy nagyon féltenek engem, ha kint van a dekoltázsom. Úgyhogy nagyon édesek, hogy törődnek velem, de én is mindent megteszek, hogy biztonságban legyünk, és a Jenő is mindent megtesz, hogy biztonságban legyünk”

– mondja Rácz-Gyuricza Dóra arról, milyen tapasztalatokat szerzett, miközben terhességét az Instagramon 138 ezer követő számára dokumentálja.

A leendő apuka, Rácz Jenő többek között arról számol be, hogy ő maga is jobban félti a feleségét, mint korábban, illetve hozzáteszi, hogy az utóbbi időben feljött rá pár kiló.

„Én is ugyanúgy hízok, mint a Dóri. Szimpátiahízás kezdődött be. De amúgy semmi probléma, járok mellette edzeni”

– meséli A Konyhafőnök című vetélkedő zsűrijéből ismert sztárséf.

Ők is babát várnak

Kovács Kokó István felesége a téli nyaralásban bikinis fotót is bevállalt

Rúzsa Magdi hármas ikreket vár, a kórházból üzent, már mozogni is alig bír

Hajdú Péter sorra osztja meg a fotókat állapotos menyasszonyáról

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)