Rúzsa Magdi a kórházból üzent: sajnálja, hogy kihagyja a fellépését, de már mozogni is alig bír

Rúzsa Magdi veszélyeztetett terhes, így már több mint egy hónapja kórházban fekszik.

2022. január 13., 10:40

Szerző:

hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdi a magyarországi rendezésű, 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság hivatalos dalának szerzője és előadója, mivel azonban veszélyeztetett terhessége miatt már több mint egy hónapja kórházban van, nem tud élőben fellépni az eseményen, így onnan szurkol a magyar válogatottnak. 

Az énekesnőnek hamarosan megszületnek a hármasikrei, Lujza, Zalán és Keve, így az egészsége érdekében már nem léphetett fel az Eb megnyitóján. Ezért a Blikken keresztül üzent a résztvevőknek és a magyar válogatottnak. 

„Holnap lesz a nagy showműsor, természetesen sajnálom, hogy nem tudok ott lenni élőben, de már egy ideje kórházban töltöm a napjaimat a babáim érdekében és már a mozgás sem egyszerű számomra”

– többek között ez áll az énekesnő üzenetében.

Rúzsa Magdi azt is elárulta, ki fogja őt helyettesíteni az eseményen.

„Vastag Csaba fogja előadni a Fightot, szerintem ő eleve jó showman és bitang jól énekli a dalunkat, én meg majd a kórházból nézem a közvetítést, szinte Csaba helyett is izgulok”

– mondta az énekesnő, aki attól függetlenül, hogy nem hagyhatja el a kórházi ágyat, ugyanolyan lelkesedéssel szurkol a válogatottnak, mintha csak ott lenne a helyszínen. 

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)