Rúzsa Magdi nemsokára indul a kórházba: A tüdőmet és a bordáimat nyomják a babák

Hármas ikreket vár Rúzsa Magdi, már a nevek is megvannak.

2021. december 9., 10:33

Szerző:

Interjút adott várandósságáról és jelenlegi állapotáról a Blikknek Rúzsa Magdi. A 36 éves énekesnő már korábban is beszélt arról, hogy mivel három magzat fejlődik a hasában, veszélyeztetett terhesnek minősül, és karácsonyra már kórházban kell majd lennie, pedig a szülés csak a tavaszra várható.

„Lekopogom, eddig minden rendben, de érzem, hogy nagyon növekednek. Nő a hasam, a testem már most úgy érzi, mintha kilenc hónapos terhes lenne. Nehezem alszom, talán húsz perceket sikerül időről-időre, mert mindig érzek valahol valamiféle nyomást. Már érzem, mit jelent, amikor az emberben három baba növekszik. Egészen máshogy nyomódnak a szerveimnek, a tüdőmet és a bordáimat eléggé nyomják, néha fájdalmasan, hiszen a babák keresik maguknak a helyet. Ezekkel a nehézségekkel kell megküzdenem, de egy nő át tudni lépni ezen”

– meséli Rúzsa Magdi.

Az interjú egy másik részletéből kiderül, hogy a babák neve is meg van már:

„mi már a nevükön szólítjuk a kisbabáinkat. Komoly egyezkedés zajlott, de szerencsére megtaláltuk azokat, amelyek közel állnak hozzánk. Azt éreztem, hogy szinte jelzik a pocakomban, kinek mi tetszik.”

Rúzsa Magdinak a napokban jelent meg az új dala Domine címmel, amely tavaly íródott, amikor az énekesnő úgy érezte, hogy igazán belé mart az élet”. Kattintson ide erről szóló cikkünkért és magáért a dalért!

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdolna Instagramja)