Mexikó, Florida, Seychelle: íme, hol vannak most luxusnyaraláson hazai sztárok

Rácz Jenőék már karácsony előtt délre utaztak, Vajna Tímea szintén, Rubint Rékáék viszont csak most indulnak.

2021. december 29., 11:40

Szerző:

A két ünnep közötti időszakot sokan töltik külföldön, és így van ezzel jópár hazai médiaszemélyiség is: vannak, akik luxusnyaralásra mentek. Ebben az összeállításban azokat mutatjuk, akik úgy döntöttek, hogy a télből egy olyan helyre utaznak, ahol most nyár van.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra

A tévéből ismert sztárséf és állapotos felesége Mexikóba utaztak még karácsony előtt, és azóta is onnan érkeznek a posztok.

„Büszkén kerekedek napról napra. Annyit nőtt itt a kiscsaj a nagy napsütéses gyümölcs evésben, hogy csak na. Jah már összeérnek a combok, megjelentek az extra narancsbőrök, de ezzel majd foglalkozunk szülés után”

– írja Rácz-Gyuricza Dóra az alábbi posztban.

Iszak Eszter és Gyurta Dániel

A modell-műsorvezető Iszak Eszter és párja, Gyurta Dániel úszó Floridában vannak napok óta. Miami és Key West is kipipálva, az alábbi közös kép az alligátoroknak otthont adó Evergladesben készült.

Vásáry André

Vásáry André szintén az USA-ban van, ő Arizonából jelentkezett be karácsonykor, azt írja, a sivatagban karácsonyozott. Azóta kovbojkalapokat is próbálgatott, valamint megnézte a Sonora Nemzeti Parkot, minderről a részletek az Instagramján találhatóak.

Vajna Tímea

Vajna Tímeának Los Angelesben is van otthona, így neki nem feltétlenül kell elutaznia, ha menekülne a hideg elől karácsonykor, de ő azért mégis így tett. Már egy ideje egy Los Cabos nevű helyről jelentkezik be Mexikóból, és ez valóban egy luxuskategóriás üdülőhely. Vajna Tímea egyébként semmi újdonságot nem posztolt azóta, hogy volt élettársa, Damu Roland a héten elhunyt.

Rubint Réka

Kedd este továbbá azt jelentette be Rubint Réka az Instagramon, hogy ők pedig a Seychelle-szigetekre indulnak. Igaz, számára csak félig lesz nyaralás a dolog, hiszen Alakreform tábort tart kint a vele utazóknak, tehát számára ez félig üzleti út is.

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)