Szexi akart lenni: videón, ahogy Vajna Tímea elbotlik a saját tűsarkában

Vajna Tímea videója szexinek indul, viccesen végződik.

2021. december 22., 10:00

Szerző:

Vajna Tímea egy figyelemre méltó videót publikált saját magáról néhány órával ezelőtt: a videó koncepciója eredetileg minden bizonnyal az volt, hogy a médiaszemélyiség szexi öltözékben vonul a pálmafák között. Csakhogy hirtelen becsúszik egy baki, és Vajna Tímea elbotlik. Hiába, nem egyszerű tűsarkú Jimmy Choo-cipőben járni!

Íme a felvétel.

Ugyanezt Vajna Tímea valamivel korábban a TikTokon is megosztotta azoknak, akik azt a platformot jobban kedvelik. Itt a botlás mellé becsúszott egy véletlen elírás/szándékos szóvicc, a videó felirata ugyanis az, hogy

„highhills goals”.

A „heel” szó angolul sarkat jelent, a hasonló kiejtésű „hill” pedig dombot, a „highhills goals” tehát szó szerint azt jelenti, hogy ilyen magas dombok jelentik a célt Vajna Tímea számára.

A helyszín a One&Only Palmilla nevű luxusüdülőhely Mexikó északnyugati részén, Los Cabosban, ahonnan Vajna Tímea tíz nappal ezelőtt jelentkezett be először. Íme egy kép a szálló hivatalos Instagramjáról.

Vajna Tímea egész sokat utazott egyébként 2021 második felében: volt itthon Magyarországon, szórakozott Las Vegasban, illetve júliusban Kaliforniában is kipróbált egy, a fentihez hasonló luxusüdülőhelyet.

(Kiemelt kép: Vajna Tímea Instagramja)